Skip to main content

Alexandru Toma si-a pastrat titlul de campion la dirt-track

Simbata, dupa-amiaza, pe pista stadionului Municipal in ultima etapa a Campionatului National individual de dirt-track reprezentantul CSM-ului, Alexandru Toma, a cistigat fara drept de apel toate cele patru manse in care a concurat. Cea mai frumoasa dintre ele a fost cea in care i-a avut drept adversari pe Fanica Popa si bulgarul Milen Manev. Toma a luat foarte bine startul si a condus autoritar cursa, iar pe pozitia a doua s-a instalat colegul lui Fanica Popa. Bulgarul a avut citeva tentative de a-l depasi pe Popa insa fiecare dintre ele a fost sortita esecului, mai mult, pe ultima turnanta Manev a alunecat de pe motocicleta. Cu mult fair play insa el s-a urcat la loc si a trecut linia de sosire in aplauzele publicului brailean, venit in numar destul de mare la stadion.
Cu 34 de puncte acumulate in acest sezon, Alexandru Toma si-a pastrat titlul de campion national la dirt track, vicecampion a devenit Fanica Popa cu 29 de puncte, iar pozitia a treia i-a revenit bulgarului Milen Manev, sportiv legitimat la clubul bucurestean "Gica Voiculescu".
"Ma bucur ca am reusit sa cistig un nou titlu, dar acest concurs eu il consider o repetitie inaintea penultimei etape a cupei MACEC, in care in acest moment sint pe locul al doilea in clasamentul general. Sper intr-o evolutie foarte buna simbata viitoare pentru a-mi pastra sansele la o medalie internationala in acest an", a declarat la finalul concursului Alexandru Toma.
Daca au pierdut titlul la seniori, bucurestenii s-au revansat la juniori, categorie de virsta la care cel mai bun alergator din tara este Mihai Dejmar. El a cistigat etapa de la Braila si titlul la juniori cu 18 puncte. Pe urmatoarele doua locuri in clasamentul general s-au clasat reprezentantii CSM-ului, Sorin Popa, 13 puncte si Ionut Luntraru 12 puncte. Premiantii din 2007 la juniori au participat si in concursul seniorilor, insa in concursul celor mai buni alergatori din tara, doar Dejmar a reusit sa cistige o mansa, cea de a noua in care au mai concurat Daniel Savu si Ionut Luntraru.
De miercuri, Dejmar, Toma si Fanica Popa vor intra in cantonament la Braila in vederea etapei de cupa MACEC. Ei vor pregati acest concurs sub indrumarea vicepresedintelui Federatiei Romane de Motociclism, Nita Nicu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu