Mergi la conţinutul principal

Alexandru Toma a făcut din nou spectacol pe Municipal

Etapa a 4-a a Campionatului Naţional de dirt-track pentru seniori şi a 3-a la juniori a adunat în tribunele stadionului Municipal peste 1.000 de spectatori dornici să vadă spectacol pe două roţi. Iar printre spectatori s-a aflat şi Florin Mija, vicepreşedintele CJ implicându-se activ chiar în organizarea competiţiei.
Sâmbăta trecută, Alexandru Toma, Adrian Gheorghe, Gabriel Comănescu la seniori şi Andrei Popa la juniori le-au oferit spectatorilor manşe spectaculoase. Ca de obicei, lupta pentru podium la seniori urma să se dea între Alexandru Toma şi Fănică Popa de la CSM Brăila, reprezentantul clubului CSTA Bucureşti, Adrian Gheorghe şi bulgarul Milen Manev. Însă Popa a fost urmărit de ghinion, iar bulgarul a concurat doar în prima manşă, apoi s-a retras. Surpriza plăcută a venit de la Gabriel Comănescu. Triplul campion naţional de juniori şi actualul lider al acestei categorii de vârstă a avut o evoluţie foarte bună şi a acumulat 7 puncte, lucru ce i-a permis să prindă semifinala şi apoi finala. Comănescu a câştigat două manşe, iar în una dintre acestea l-a învins chiar pe campionul en titre de seniori, Fănică Popa.
Competiţia seniorilor a fost însă dominată în mod autoritar de Alexandru Toma, brăileanul de la CSM reuşind să acumuleze maximum de puncte, 12, iar locul al doilea, cu 11 puncte a fost adjudecat de bucureşteanul Adrian Gheorghe. Ambii şi-au asigurat biletele pentru finală. Pentru celelalte două poziţii s-au luptat patru alergători, doi de la CSM Brăila, Gabriel Comănescu şi Stănel Gheorghe, Florin Barabaşu de la CSTA Bucureşti şi Fogaş Imre senior de la Voinţa Sibiu. Manşa semifinală a fost câştigată, după o cursă spectaculoasă, de Gabriel Comănescu, iar locul secund i-a revenit lui Fogaş Imre senior.
Ultimul act al etapei a 4-a a fost şi cel mai spectaculos şi a fost câştigat de Alexandru Toma. Podiumul acestei etapei a fost completat de Adrian Gheorghe şi Gabriel Comănescu.

Cu o zi înainte de a împlini 14 ani, Andrei Popa şi-a făcut cadou locul al doilea la juniori

Pentru competiţia seniorilor, Gabriel Comănescu şi-a făcut încălzirea în concursul juniorilor. Brăileanul s-a impus în toate manşele şi şi-a consolidat poziţia de lider. O surpriză plăcută a reprezentat-o evoluţia celui mai tânăr reprezentant al clubului CSM Brăila, Andrei Popa. Cu o zi înainte de a împlini 14 ani Andrei, fiul campionului naţional en titre de seniori, Fănică Popa, a prins o zi foarte bună şi s-a clasat pe locul al treilea la juniori. El a avut prestaţii promiţătoare apoi şi în concursul seniorilor. Ultimul loc pe podium, în etapa a 3-a a fost adjudecat de Ionel Văleanu.
"Mă bucură faptul că din nou le-am putut oferi brăilenilor un spectacol frumos şi palpitant. Le mulţumesc sportivilor de la CSM Brăila că au câştigat şi şi-au consolidat poziţiile fruntaşe şi tuturor celor care ne-au sprijinit ca să putem organiza în condiţii optime această competiţie", a declarat profesorul Marian Neta, directorul CSM Brăila.
Festivitatea de premiere a fost oficiată de prim-vicepreşedintele FRM, Nicu Niţă, directorul CSM Prăila, profesorul Marian Neta şi Corina Andronache, reprezentanta DJST Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro