Mergi la conţinutul principal

Alexandru Strelţov, un fundaş central de 17 ani, în probe la Dacia Unirea

• au ajuns la Brăila Adăscăliţei şi Eduard Oprea • Moglan se alătură colegilor, sâmbătă, la amicalul de la Iaşi

 

Miercuri, la cel de al treilea antrenament al acestei săptămâni au fost prezenţi atât Adăscăliţei, cât şi Eduard Oprea. Moglan, cel de al treilea fotbalist care a lipsit motivat la reunirea lotului Daciei Unirea, se va alătura colegilor abia de sâmbătă. Cosmin Neagu şi-a depus memoriu la FRF pentru a deveni jucător liber de contract, iar în ceea cel priveşte pe Niţă, circulă două variante: una dintre ele ar fi aceea că nu mai vrea să continue cu Dacia Unirea, cea de a doua, că s-ar lăsa de fotbal şi că ar dori să se angajeze la societate comercială din Brăila.

În lot, în afară de fundaşul Andrei Puşcaşu care şi-a făcut junioratul în Italia,  a mai apărut însă o noutate. Este vorba tot de un fundaş central de 17 ani, Alexandru Strelţov, care şi-a făcut junioratul la Atletico Madrid Bucureşti.

“Strelţov este un jucător tânăr, cu talie, fiul unui fotbalist care nu mai are nevoie de nicio recomandare. El a venit în probe, o să-l urmărim şi, dacă se va integra în gupul nostru, va fi legitimat. Până la amicalul cu CSMS Iaşi, de sâmbătă, vor mai sosi probabil unu - doi jucători tineri de perspectivă. După acest amical se va decida dacă ei rămân sau nu la Brăila”, a declarat Paul Vlad, antrenorul secund al Daciei Unirea.

Ca de obicei, directorul sportiv Sorin Frunză s-a antrenat cot la cot cu ceilalţi jucători din lot, iar la şedinţa de pregătire a participat şi fiziokinoterapeutul clubului, Doru Şerban.

Dacă timp de trei zile antrenamentele au fost conduse de antrenorul secund Paul Vlad, de astăzi şedinţele vor fi coordonate de Alin Pânzaru care a fost la Bucureşti pentru a participa la cursurile pentru obţinere a Licenţei Pro.

Până vineri jucătorii vor efectua câte un antrenament pe zi, iar sâmbătă vor susţine primul amical, în deplasare, la CSMS Iaşi, formaţie care activează în Liga Naţională de fotbal.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro