Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Sculschi a renuntat la functia de consilier judetean

Alexandru Sculschi a renuntat la functia de consilier judetean in favoarea celei de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Decizia a fost anuntata, ieri, in cadrul sedintei Consiliului Judetean.
Presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu a prezentat consilierilor prezenti la intrunire, o adresa prin care Alexandru Sculschi isi anunta incompatibilitatea dintre calitatea de consilier judetean si cea de functionar public. "In cele din urma cistig de cauza a avut profesia mea de cadru didactic. Ramin profesor la Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” si-i voi proteja in continuare pe copii si pe adulti in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. In aceste zile am depus juramintul de credinta pentru a deveni functionar public. Functia de consilier judetean a devenit, astfel, incompatibila cu cea de director general si a trebuit sa aleg. Ma despart cu nostalgie, dar si cu satisfactie de activitatea din Consiliul Judetean unde am activat 11 ani si 6 luni. Apreciez gestul colegilor mei de a-mi acorda diploma de excelenta pentru activitatea din tot acest timp. Timp de 4 ani am ocupat si functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, am fost membru al Delegatiei Permanente, am avut initiative in adoptarea a 1800 de hotariri ale Consiliului Judetean. In activitatea pe care o voi continua la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului voi milita pentru promovarea principiilor europene in domeniul drepturilor copiilor", ne-a declarat Alexandru Sculschi, director general al DGASPC Braila.
Referitor la decizia sefului DGASPC, Gheorghe Bunea Stancu, presedinte al CJ, a precizat: "Ne pare rau ca ati devenit incompatibil, deoarece sinteti consilier de 11 ani. As vrea sa va multumesc in numele meu si al colegilor pentru contributia adusa atit in acest mandat, cit si in celelalte. Va dorim succes in functia de director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si speram sa colaboram si pe viitor la fel de bine".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii