Mergi la conţinutul principal
Comunicat de presă

Alexandru Popa continuă donațiile din indemnizația de parlamentar

* o femeie din comuna Surdila Găiseanca ce a trecut prin circa 30 de operații a primit un cărucior electric * totodată, deputatul îl va ajuta și pe băiețelul acesteia care are nevoie de o operație * la sfârșitul lunii iunie, Popa a premiat substanțial fetele de 10 la BAC

 

Deputatul Alexandru Popa, liderul PNL Brăila, a decis să-și folosească indemnizația de parlamentar pentru donații în diverse cazuri sociale.

„După cum am anunțat, am folosit banii din indemnizația pe ultimele luni pentru un proiect de mai mare anvergură. Nu am vorbit despre acesta pentru că am așteptat să se finalizeze lucrările, ca să vorbesc despre ceva ce s-a realizat, nu despre ceva ce se va realiza. Proiectul este pe final și în curând voi prezenta public informații despre el”, afirmă parlamentarul într-un comunicat trimis presei.

„Deocamdată vreau să prezint cel mai recent caz social de care m-am ocupat. Este vorba despre o femeie din comuna Surdila Găiseanca ce a trecut prin circa 30 de operații și care se deplasează într-un scaun cu rotile. Cazul mi-a fost adus la cunoștință de primarul localității, Gabriel Drăguț, care mi-a spus că este o femeie cu posibilități materiale reduse, care crește doi copii, o femeie harnică, de toată isprava. Am decis să-i cumpăr un cărucior electric, pe care i l-am dus în acest week-end, când am participat la evenimentele dedicate Zilei comunei Surdila Găiseanca”, continuă Popa.

Liderul liberalilor brăileni a fost impresionat cât de puternică este femeia și cu ce curaj face față problemelor sale. „Acolo am aflat că și unul dintre copii are probleme de sănătate și necesită o operație. I-am cerut mamei lui să pregătească toate documentele medicale pe care le are cu privire la boala băiețelului, o să iau aceste documente și voi căuta în țară o clinică specializată, în care se poate face operația. Mă voi ocupa eu de toate cheltuielile legate de spitalizarea și operația copilului”, a mai adăugat parlamentarul.

Reamintim că la sfârșitul lunii iunie, Alexandru Popa a premiat fetele care au obținut media 10 la BAC, cu câte 5000 de lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro