Mergi la conţinutul principal
Comunicat de presă

Alexandru Popa: “Când văd atâta lipsă de informare din partea lui Nicu Niță...”

* este răspunsul deputatului PNL la atacurile colegului PSD Nicu Niță, membru și el în Comisia pentru Agricultură

 

Într-un comunicat de presă, deputatul PNL Alexandru Popa a răspuns unui atac al colegului său din Comisia pentru Agricultură, deputatul PSD Nicu Niță. Mai exact, Niță a acuzat Guvernul PNL că nu a acordat despăgubiri pentru seceta de anul trecut, că s-ar pregăti niște decizii drastice care i-ar pune pe agricultorii români să scoată bani din buzunar pentru apa și energia electrică folosite la irigații. Totodată, Niță l-a atacat voalat pe Popa sugerând că acesta nu vine la ședințele Comisiei pentru Agricultură.

În primul rând sunt agricultor și mă declar cel puțin surprins când văd atâta lipsă de informare din partea lui Nicu Niță, colegul de la PSD, el însuși agricultor, atunci când afirmă că Guvernul nu a plătit despăgubiri...Îi atrag atenția lui Nicu Niță că PNL este singurul partid care a plătit despăgubiri pentru secetă. Și dacă tot este nemulțumit de implicarea mea și a liberalilor în sprijinirea agricultorilor, îl invit să ne spună CONCRET ce a făcut domnia sa în mandatul trecut pentru fermierii brăileni”, a declarat liberalul. Alexandru Popa a continuat: „Prin implicarea mea, sistemul de irigații din județul Brăila a fost extins cu 12.600 ha. Au fost puse în folosință 4 stații de repompare, care vor deservi 12.600 de ha din zona Gradiștea, Maraloiu, Surdila Găiseanca, Surdila Greci și Ulmu. E vorba de capetele de sistem care nu au fost folosite până la acest moment”. În acest context, liberalul are și o invitație pentru colegul social-democrat: “Dacă în mandatul trecut n-a făcut nimic pentru fermierii brăileni, îl invit să-mi fie alături mie, că eu chiar mă implic și împreună să facem treabă”. În final, sursa citată a adăugat că la ședințele Comisiilor de la Parlament membrii pot fi prezenți fizic sau on-line.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro