Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Anton si Marius Banica au fost performerii LPS-ului la Grand Prix-ul de la Bucuresti

Un grup numeros de sportivi ai LPS-ului au participat simbata trecuta la Grand Prix-ul atletic de la Bucuresti, competitie rezervata juniorilor III.
Brailenii au demonstrat ca sint specialisti in proba de 60 m garduri. Alexandru Anton a realizat cel mai bun timp, 8:81 secunde si implicit s-a clasat pe primul loc, iar pozitia a treia a fost revendicata de colegul lui Marius Banica, timpul realizat de el fiind 9:52 secunde. Tot la 60 m garduri Ionut Croitoru a incheiat cursa pe locul al cincilea, pozitie pe care s-a situat si Raisa Matei in proba similara a fetelor, iar Florinel Ilie a trecut al optulea linia de sosire.
La 60 m plat Eduard Tivda s-a clasat pe pozitia a patra, iar in proba de 300 m plat Florinel Ilie a sosit pe locul al cincilea, el fiind urmat in clasament de Ionut Anghel.
Alexandru Iordache, singurul atlet aflat in primul an la juniori III, s-a clasat pe locul al optulea in proba de 800 m plat.
Sportivii mentionati sint pregatiti de catre profesorii Tasia Popescu, Dumitru Mihail, Fanel Ionescu si Nicu Roata.
In acelasi concurs atleta CSM-ului, Elena Fratila, a ocupat locul al doilea la finalul probei de 60 m garduri cu un timp bun pentru aceasta perioada, 9:62 secunde, eleva profesoarei Irina Roata avind sanse reale la o medalie in acest an.
"Atletii aflati in ultimul an la juniori III care au concurat la Bucuresti si-au indeplinit baremurile pentru finale si se regasesc intre primii opt pe probe. Daca vor fi mai ambitiosi pot sa prinda si podiumul" a declarat profesorul Nicu Roata.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii