Mergi la conţinutul principal

Alexandru Şendrea a câştigat proba de 60 m garduri la “Cupa Bistriţei”

• Sebastian Băjănică şi Denis Neacşu au reuşit, de asemenea, să realizeze recorduri personale în concursul open

 

Seria reuniunilor atletice băcăuane a fost deschisă şi în acest an de “Cupa Bistriţei”, competiţie ajunsă la cea de-a 33-a ediţie, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bacău şi Asociaţia Judeţeană de Atletism.

Ca de obicei, la start s-au aliniat şi atelţi de la CSM Brăila, de la grupa profesoarei Irina Roată. Iar conform rezultatelor afişate de organizatori, sportivii brăileni au avut evoluţii bune, mai ales că a fost un concurs open.

Alexandru Şendrea a câştigat, de exemplu, proba de 60 m garduri rezervată juniorilor III. A fost singura probă în care s-a concurat pe categorii de vârstă, în celelalte fiind concurs open.

În primul an la juniori II, Sebastian Băjănică, cu un nou record personal, s-a clasat pe locul al nouălea la 60 m garduri, într-o confruntare cu sportivi cu vârste mai mari. Tot record personal a realizat şi vicecampionul naţional la copii din 2017, în proba de 300 m garduri, Denis Neacşu, atlet care acum, în concursul juniorilor III, primul la această categorie de vârstă, a alergat distanţa de 60 m în 8:11 secunde. Neacşu a avut o prestaţie promiţătoare şi în proba de 400 m, el urmând ca în vară să alerge tot 300 m garduri. 

În wekend-ul care urmează tot la Bacău vor a vea loc două competiţii concomitent: etapa a doua a Campionatului Naţional de atletism pentru seniori, tineret şi juniori I şi finala Campionatului Naţional Universitar.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro