Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alesii nostri isi petrec sarbatorile acasa, in familie

Anul acesta, sarbatorile de iarna vor fi intimpinate de reprezentantii administratiei publice brailene si de alesii nostri locali intr-un mod cit se poate de traditional. Intrebati unde anume si in ce fel isi vor petrece Craciunul si Revelionul, cei care ne conduc si ne reprezinta interesele au raspuns, fara exceptie, "acasa, cu familia si prietenii".
Prefectul judetului, Nicolae Mitroi: "De Craciun si de Anul Nou nu plec nicaieri. Le voi petrece pe ambele in Braila. Poate vom avea liniste si nu se va mai intimpla nimic, ca sper ca in aceste zile sa ma pot odihni si eu. Craciunul il voi intimpina asa cum se cuvine in familie, iar de Revelion vom iesi cu citiva prieteni la un restaurant. Ma rog numai sa nu se mai intimple nimic si sa avem niste sarbatori linistite".
Subprefectul Aurica Avram: "Eu intotdeauna am considerat ca aceasta sarbatoare sfinta, Craciunul, trebuie petrecuta in familie, asa ca o sa fiu alaturi de familia mea in aceste momente. Iar de Revelion nu o sa plec din Braila, ci daca totul este in regula, vom merge insotiti de niste prieteni si membri de familie la un restaurant".
Presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu: "Nu plec nicaieri, ca avem destule evenimente aici in Braila atit pe linie de administratie, cit si pe linie de partid. Si sint decis sa particip la cit mai multe dintre ele, asa ca nu plec nicaieri. Oricum, am o casa incapatoare in care ma simt mai bine decit oriunde, vor veni si finii la mine, iar de Revelion vom merge impreuna la un restaurant si ne vom distra".
Vicepresedintele CJ Niculina Moisescu: "De Craciun imi vor veni patru din cele 5 perechi de fini pe care le am, deci vom fi cu totii acasa si vom sarbatori cum se cuvine. Iar de Anul Nou am decis sa nu plecam nicaieri si sa facem aici, o petrecere, la un restaurat brailean, impreuna cu alti colegi de partid. Va fi foarte frumos si ne vom simti foarte bine cu totii. As dori sa ma pot odihni un pic deoarece am lucrat la foc continuu si nu am avut concediu deloc. Asta e tot ce imi doresc de sarbatori".
Vicepresedintele CJ Gheorghe Chiru: "Craciunul il voi petrece acasa cu familia si cei mai apropiati de sufletul meu, deoarece asa cred eu ca e cel mai bine sa intimpini aceasta sarbatoare. De Revelion inca nu m-am gindit ce anume o sa fac, dar nu voi pleca nicaieri, asta e sigur. Va fi pe aici, pe undeva, cu prietenii".
Primarul Constantin Cibu: "Craciunul il voi petrece in familie, ca de obicei, cu finii, familia... Asa facem de fiecare data, si mai am si eu timp sa stau cu familia mea. Iar de Revelion vom petrece cu mai multe persoane din Primarie, aici in Braila".
Viceprimarul Daniela Vasioiu: "Eu consider ca este crestineste sa petreci Craciunul in familie si asa facem noi mereu. Iar de Revelion vom petrece alaturi de colegii din PD, la un restaurant brailean".
Viceprimarul Lucian Tilea: "Craciunul il petrec, de 44 de ani, numai acasa, cu familia, e crestineste sa faci asa si nu o sa ma abat de la aceasta traditie. Pentru mine aceasta sarbatoare are un caracter strict sufletesc si religios si o respect ca atare. Revelionul il vom face aici, pe platoul din fata Palatului Administrativ, alaturi de braileni, unde ne vom simti foarte bine".
Senatorul PNL Dan Sabau: "Craciunul, ca si Pastele, il petrec ca intotdeauna cu familia, la mama mea, la Moreni. De Revelion nu m-am gindit inca ce voi face, dar nu cred ca plec nicaieri".
Senatorul PSD Aurel Simionescu: "Craciunul il petrec mereu in familie, asa imi place si asa cred ca e corect, dupa un an in care esti mereu pe drumuri. De Revelion vom petrece alaturi de familie si prieteni la un restaurant din Braila".
Deputatul PNL Gabriel Sandu: "Atit de Craciun, cit si de Revelion voi fi alaturi de familie, la Mizil. Am tot fost plecat anul acesta si cred ca e cel mai bine sa stau macar acum cu ei, acasa, sa ne mai bucuram si noi unii de altii".
Deputatul PD Horia Vasioiu: "Craciunul, ca intotdeauna de altfel, il voi petrece alaturi de familie, acasa. Iar Revelionul il voi petrece tot intr-o familie, dar mai mare, cea a PD. Va fi la un restaurant brailean si ne vom simti foarte bine la aceasta petrecere dintre ani".
Deputatul PSD Mihai Tudose: "Craciunul si Revelionul le voi petrece in Braila, alaturi de familie si prieteni. Tot ce imi doresc e sa fie totul bine, sa nu mai fie probleme si toata lumea sa fie fericita. Asta e tot ce imi doresc".
Deputatul PSD Alin Teodorescu: "In ajunul Craciunului voi fi la Braila, alaturi de prietenii de aici, iar de Revelion in mod sigur voi fi acasa, la Bucuresti, alaturi de familie si prieteni".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii