Mergi la conţinutul principal

Alergătorii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu vin în sprijinul bunicilor

* eroii faptelor bune strâng donații în alimente pentru ca vârstnicii aflați în dificultate să poată trece cu bine peste această perioadă * deja primele 11 familii au primit pachete cu alimente iar campania continuă

 

 

Sunt obișnuiți să alerge pentru a-și ajuta semenii iar pandemia de coronavirus nu le oprește misiunea. Chiar dacă nu mai pot alerga la crosuri caritabile, Laurențiu Cobzaru (caporal în cadrul Centrului Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, Galați) și Costel Mazâlu (plutonier major ISU „Dunărea” Brăila), cunocuți și ca ”eroii” faptelor bune, au găsit o metodă să sprijine comunitatea în lupta cu COVID-19. Astfel, cei doi s-au al[turat unei campanii ce are drept scop ajutorarea persoanelor vârstnice aflate în dificultate, cu o situație financiară precară. Campania constă în colectarea de produse alimentare, pe raza județelor Galați și Brăila), de la oameni cu suflet mare care vor să ajute pe alții și distribuirea lor către bătrânii aflați în suferință. Deja 11 familii au primit pachete cu alimente, acestea fiind livrate de aceștia alături de o echipă de voluntari formată din Paula Soltan și Paraschiva Bouroș, membre ale Asociației „Fiii comunei Obilești”.

Iar campania continuă. Astfel, cei care vor să ajute o pot face dăruind alimente pentru bunicii noștri. Produsele trebuie să se afle în termen de valabilitate și să facă parte din categorii neperisabile, care nu necesită o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, orez, zahăr), conserve, paste făinoase, sosuri, produse de patiserie ambalate, ceaiuri, dulceață, gemuri etc. Nu trebuie să vă deplasați pentru a dărui alimentele. Stați acasă, sunați la numărul de telefon 0741.390.761 (Laurențiu Cobzaru) și echipa ”Fii tu un erou” vine acasă la dumneavoastră pentru a colecta produsele alimentare.

”În aceste zile greu încercate, solidaritatea umană este mai mare ca oricând. Vremurile grele fac oamenii puternici! Oamenii puternici fac vremurile ușoare!Vă mulțumim tuturor celor implicați din toată inima pentru solidaritatea de care ați dat dovadă!”, transmit organizatorii campaniei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro