Mergi la conţinutul principal

Alegeri pentru Consiliul Elevilor

Miercuri, 29 octombrie, vor avea loc alegerile pentru Presedintele Consiliului Elevilor pe judet. Incepind cu orele 14.00, Inspectoratul Scolar organizeaza o sedinta in cadrul careia se va prezenta raportul pe anul trecut, de catre actualul presedinte, Ioana Baigus, de la Colegiul National "Gh. M. Murgoci" si se vor desfasura alegerile. Reprezentantul inspectoratului, sub indrumarea caruia va avea loc intrunirea este inspectoarea pentru educatie formala si nonformala, Viorica Tanase.
Primul pas in cadrul alegerilor a fost acela ca in fiecare liceu sa se desfasoare alegeri pentru a se selecta presedintele, doi vicepresedinti si doi secretari, care ulterior isi pot depune candidatura pentru conducerea Consiliului Elevilor in cadrul judetului. Pina acum, elevii care si-au depus candidatura sint Raul Dumitrascu de la Colegiul Economic "Ioan Ghica", Dana Lixandru de la Colegiul National "Nicolae Balcescu" si Anca Pascu de la Colegiul National "Gheorghe M. Murgoci". Pina pe data de 29 octombrie este posibil sa se mai inscrie si alti elevi sau sa se hotarasca pe parcursul sedintei.
Viitorul presedinte, cit si cei doi vicepresedinti si cei doi secretari vor fi alesi in mod democratic, prin vot de catre toti presedintii, vicepresedintii si secretarii liceelor din judetul Braila. Fiecare candidat trebuie sa prezinte CV-ul, o platforma-program cu propuneri, cerinte si obiectivele pentru noul an scolar.-

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu