Mergi la conţinutul principal

Aleşii Brăilei stau acasă de Crăciun

• în familie, cu prietenii, în orice caz acasă - cam aşa a sunat răspunsul celor mai mulţi dintre parlamentarii brăileni întrebaţi cum vor sărbători Crăciunul în acest an • la fel plănuieşte să petreacă şi primarul Marian Dragomir, preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, dar şi prefectul judeţului, George Paladi

 

Acasă, la masă, cu familia - acesta este planul de bază al celor mai mulţi politicieni brăileni pentru a sărbători Crăciunul. Cel puţin la nivel declarativ, toţi parlamentarii judeţului nostru care le-au răspuns la telefon redactorilor cotidianului “Obiectiv - Vocea Brăilei” au precizat că au de gând să vină acasă de sărbători. Este cazul senatorului Ion Rotaru, totodată preşedintele interimar al PSD Brăila, care ne-a punctat că va petrece Crăciunul acasă. La rândul său, deputatul Nicu Niţă a punctat că, deşi mai are foarte mult de muncă în Parlament, de Crăciun va veni la Brăila cu siguranţă.  

“Până vineri după-amiază lucrăm în Parlament. De Crăciun sunt acasă. Aştept colindătorii, părinţii, copiii de la Episcopie, care în fiecare an îmi vin acasă. E tradiţie”, a declarat Niţă.

La rândul său, senatorul ALDE Mihai Ruse a precizat că nu şi-a făcut planuri ambiţioase pentru aceste sărbători de iarnă. “Dar, oricum, Crăciunul îl fac acasă, cu prietenii, cu familia”, a adăugat acesta.

Acasă, cu familia vor petrece şi deputaţii PNL Brăila. Asta au declarat atât deputatul PNL Antoneta Ioniţă, cât şi Vasile Varga, întrebaţi ce planuri au pentru Crăciun.

“Sărbătorile le voi petrece acasă, în familie, întrucât este perioada cea mai frumoasă din an în care ne dorim să fim aproape de familie şi prieteni”, a declarat Ioniţă. Un Crăciun la fel de liniştit are în plan şi Varga, care a subliniat că are de gând să stea acasă şi să petreacă alături de nepoţi şi familie.

La rândul său, preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a precizat că nu şi-a făcut multe planuri pentru sărbătorile de iarnă din acest an. “Probabil că o să rămân acasă. Crăciunul l-am făcut de fiecare dată alături de familie”, a spus Dănăilă.

Nici primarul şi şeful CJ, ori Prefectul nu vor să se îndepărteze prea mult de Brăila.

Primarul Marian Dragomir a afirmat că, la fel cum a procedat şi în anii anteriori, de Crăciun va sta acasă cu familia şi cu prietenii. “De Crăciun voi fi în Brăila. Cu familia, cu părinţi, cu bunici, cu prieteni”, ne-a transmis edilul-şef.

La rândul său, preşedintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, susţine că va petrece un Crăciun tradiţional, în familie. “Voi fi acasă. În familie: cu mama, cu tata. De Crăciun, petrecem tradiţional, în familie”, a precizat Chiriac.

Nici noul prefect al judeţului, George Paladi, nu vrea să se îndepărteze prea mult de judeţ şi a ţinut să sublinieze că în perioada 23 decembrie - 02 ianuarie va fi cu siguranţă Brăila. Cât despre sărbătorile de Crăciun, Paladi a subliniat că va fi alături de familie.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro