ALDE Brăila a stabilit «pe cine pariază» la alegerile Parlamentare | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

ALDE Brăila a stabilit «pe cine pariază» la alegerile Parlamentare

• primul loc pe lista cu propuneri înaintată către Centru, ieri, de ALDE Brăila, este ocupat de fostul prefect „înzăpezit„ al judeţului, Gheorghi Obreja la Camera Deputaţilor • pe poziţia 2 la Cameră se află consilierul municipal Elena Rădulescu • la Senat, organizaţia mizează pe viceprimarul comunei Măxineni, Mihai Ruse (ex-primar PSD Măxineni şi fost director la Camera Agricolă) • decizia a fost luată, marţi seară, în cadrul unui Birou Politic Judeţean ALDE, unde s-a discutat şi despre venirea în partid a foştilor lideri PRU Brăila

 

ALDE Brăila a stabilit în sfârşit propunerile de candidaţi pentru alegerile Parlamentare din luna decembrie şi a înaintat, ieri, lista spre aprobare de către Centru. Decizia a fost luată marţi seară, în cadrul unui Birou Politic Judeţean al partidului.

Co-preşedintele organizaţiei judeţene, Daniela Elena Rădulescu a precizat cu această ocazie, doar primele locuri de pe lista ALDE Brăila, cu promisiunea că va prezenta restul candidaţilor de pe listă, odată ce aceasta va fi validată de conducerea centrală. Astfel, potrivit sursei citate: lista la Camera Deputaţilor este deschisă de fostul prefect „înzăpezit” al Brăilei, Gheorghi Obreja, actual co-preşedinte ALDE Brăila. Pe locul 2 la Cameră se află Daniela Rădulescu, consilier municipal la al doilea mandat.

La Senat, filiala locală îl propune pe Mihai Ruse, viceprimarul comunei Măxineni (fost primar PSD al localităţii respective), ex-director al Camerei Agricole până la alegerile locale din 5 iunie. De asemenea, potrivit Danielei Rădulescu, pe locul 2 la Senat se află Dan Băncilă.

„Astăzi (n.r. - ieri) a plecat cu lista la validat. Dar abia după validare vom putea spune mai multe. Deocamdată acestea sunt propunerile noastre, însă trebuie să fie şi validate de Centru”, a declarat Rădulescu.

Întrebată dacă fostul candidat al partidului la Primăria Municipiului şi actual consilier municipal ALDE, Dan Păun, s-a înscris de asemenea în cursa pentru Parlament, sursa citată a precizat că acesta nu ocupă vreun loc pe lista organizaţiei judeţene.

 

Vicepreşedinţia lui Musceleanu, discutată abia după alegeri

Potrivit Danielei Rădulescu, tot în cadrul BPJ-ului de marţi seară s-a discutat şi despre noii membri ALDE Brăila, veniţi, recent, de la organizaţia judeţeană a PRU în frunte cu Gabriel Musceleanu şi Nicu Cîrîc. Aceasta ne-a precizat că cei doi foşti lideri PRU Brăila au primit directiva de a se implica în campania electorală, iar abia după încheierea alegerilor Parlamentare se va lua în calcul venirea lor pe o poziţie de vicepreşedinte la nivelul organizaţiei.

„În urma şedinţei de ieri  (n.r. - marţi) a Biroului Politic Judeţean ALDE Brăila am stabilit să luăm în discuţie funcţia de vicepreşedinte pentru domnul Musceleanu şi domnul Cîrîc, dar asta abia după alegerile Parlamentare. În timpul alegerilor domnul Musceleanu, domnul Cîrîc şi toată echipa va trebui să demonstreze prin muncă de partid că merită această funcţie”, a declarat Rădulescu.

Întrebată dacă cei doi foşti lideri PRU au venit cu pretenţia de a primi un loc pe lista ALDE Brăila la alegerile Parlamentare, sursa citată a afirmat: „Nici vorbă de aşa ceva”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro