Mergi la conţinutul principal

Ajutor de la CJ Brăila pentru Centrul Militar Județean, care a rămas fără centrală telefonică

* consilierii județeni au aprobat, recent, o rectificare bugetară pe 2021 în cadrul căreia, vicepreședintele Ionel Epureanu a venit cu un amendament * acesta a propus alocarea sumei de puțin peste 10.000 lei pentru achiziționarea unei centrale telefonice de către Centrul Militar Județean Brăila * potrivit lui Epureanu, centrala pe care o avea Centrul era veche, s-a stricat și nu mai putea fi reparată

 

O veste bună pentru Centrul Militar Județean Brăila a venit, recent, din partea Consiliului Județean care a fost de acord să aloce bani pentru dotarea acestuia cu o nouă centrală telefonică. În cadrul celei mai recente ședințe ordinare a CJ Brăila, consilierii au avut de dezbătut și aprobat un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Județului Brăila pe anul 2021,  estimările pe anii 2022-2024 și a Programului de investiții publice pe anul 2021 și estimările pe anii 2022-2024. Nimic special până aici, doar că vicepreședintele CJ Ionel Epureanu a venit cu un amendament, în cadrul ședinței, prin care a propus alocarea sumei de puțin peste 10.000 lei către Centru, pentru achiziționarea unei centrale telefonice noi. Asta în contextul în care cea existentă era veche, s-a stricat și nu mai putea fi reparată.

”Prin adresa (...) din 24 iunie 2021, Centrul Militar Județean Brăila solicită achiziționarea în regim de urgență a unei centrale telefonice, în sumă de aproximativ 10.002 lei. Având în vedere că centrala telefonică aflată în dotarea instituției s-a defectat și nu mai poate fi reparată. Menționăm că suma de 10.002 lei, necesară achiziției, va fi asigurată prin redistribuirea sumelor aprobate în buget de la obiective de investiții unde se înregistrează disponibilități, respectiv de la capitolul 6002 «Apărare», punctul G, «Alte cheltuieli de investiții, subpunctul B, «Dotări independente, sistem de avertizare incendiu»”, a declarat Epureanu.

Amendamentul a fost supus votului și a întrunit votul majorității, însă s-au înregistrat abțineri din partea grupului de consilieri județeni ai PNL. Situația s-a repetat și la proiectul de rectificare a bugetului, amendat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu