Mergi la conţinutul principal

Ajutoare sociale pentru persoane defavorizate

Ieri, la sediul Directiei Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei (DMSSF) au fost acordate ajutoare financiare si de urgenta pentru 25 de familii defavorizate si afectate de incendii, conform HG nr. 733 si 746. Este vorba despre 23 de ajutoare financiare, in suma totala de 17.600 lei si doua ajutoare de urgenta, de 2.000 de lei, acordate unor familii ale caror locuinte au fost distruse de incendii. Directorul executiv al DMSSF, Veronica Macri, ne-a declarat ca banii au fost acordati in special celor care au probleme grave de sanatate, care sint bolnavi de cancer sau leucemie, si care au venituri foarte mici ce nu le permit sa isi asigure strictul necesar pentru fiecare zi, mai ales ca trebuie sa cheltuie bani si pe medicamente. Veronica Macri a precizat ca suma cea mai mare acordata, ieri, a fost de 3.000 de lei, de aceasta beneficiind o familie foarte bolnava. Cele 25 de familii au intrat, rind pe rind, pentru a-si ridica banii, fiind foarte multumiti ca au primit un ajutor care le va fi de folos chiar si pentru o scurta perioada de timp.
"Am locuit cu chirie pe strada Pionerilor din cartierul Chercea, am stat cu copilul meu, care are handicap, si din neglijenta proprietarilor casa a luat foc. Acum primesc un ajutor financiar de 10 milioane de lei vechi si sint foarte multumita de acesti bani", a spus o femeie care venise sa isi ridice banii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu