Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AJOFM si-a sarbatorit ziua prin munca

Ieri, cu prilejul "Zilei Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM)", angajatii filialei brailene a institutiei mai sus precizate au sarbatorit prin munca. Astfel, cei care au ajuns ieri la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila au putut viziona prezentari cu serviciile pe care le ofera agentia, conform prevederilor legale in vigoare. De asemenea, a fost evaluat gradul de satisfactie al clientilor, prin aplicarea de chestionare, avindu-se in vedere imbunatatirea calitatii serviciilor oferite, ca urmare a sugestiilor primite de la acestia.
"ANOFM a luat fiinta in ianuarie 1999 si are ca obiective principale institutionalizarea dialogului social In domeniul ocuparii si formarii profesionale; aplicarea strategiilor In domeniul ocuparii si formarii profesionale si aplicarea masurilor de protectie sociala a persoanelor neIncadrate In munca. Cea mai importanta realizare a acestui an este modificarea Legii 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca. Ordonanta care modifica actul normativ mai sus precizat pune bazele unui sistem echitabil de asigurari pentru riscul pierderii locului de munca, indemnizatia de somaj acordindu-se in functie de stagiul de cotizare si de media salariului brut realizat in ultimele 12 luni. De asemenea, se prevad o serie de masuri pentru a facilita accesul absolventilor si a altor grupuri cu acces mai greu pe piata muncii la un loc de munca, precum si crearea de noi locuri de munca", a precizat Simona-Ely Chioibas, director executiv al AJOFM Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii