Mergi la conţinutul principal

AJOFM organizează cursuri de formare gratuite pentru brutari și lucrători comerciali

* programele de formare profesională se adresează celor care au minimum 8 clase

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brăila anunță că va organiza în perioada următoare programe de formare profesională gratuite pentru șomerii înregistrați în evidențele instituției.

Este vorba de cursuri de pregătire în meseriile de brutar și lucrător comercial, programele fiind adresate persoanelor care au minimum 8 clase.

“Cheltuielile vor fi suportate din bugetul asigurărilor pentru șomaj, inclusiv pentru efectuarea analizelor medicale specifice fiecărei meserii. Pentru șomerii care vor efectua naveta pe perioada cursului, se vor deconta abonamentele/biletele de transport”, transmite AJOFM Brăila printr-un comunicat de presă.

Pentru a se înregistra ca șomeri în evidențele AJOFM Brăila, brăilenii care nu au un loc de muncă trebuie să se prezinte la sediul instituției din strada Sergent Tătaru nr. 2, corp B, etaj 3 (în curtea Liceului Teoretic “Mihail Sebastian”), cu următoarele documente: actul de identitate; actele de studii și de calificare; carnetul de muncă sau alte acte care atestă, potrivit legii, existența unor raporturi de muncă ori de serviciu, în cazul persoanelor provenite din muncă; declarație pe propria răspundere, sub sancțiunile aplicate faptei de fals în declarații, că persoana nu are restricții medicale care o împiedică să presteze muncă sau că are eventuale restricții medicale care o împiedică să presteze o anumită muncă.

Informații suplimentare se pot obține de la sediul  AJOFM Brăila din B-dul Dorobanților nr. 603-605, la Centrul de Formare Profesională al agenției din str. Sergent Tătaru nr. 2, corp B, etaj 3 (în curtea Liceului Teoretic “Mihail Sebastian”) sau la telefon 0239/613.034.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro