Mergi la conţinutul principal

AJOFM Brăila reia “Bursa generală a locurilor de muncă”

* evenimentul va avea loc pe 20 mai

 

După doi ani în care pandemia a împiedicat organizarea evenimentului,

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brăila anunță că reia “Bursa generală a locurilor de muncă”. Acțiunea va avea loc vineri, 20 mai, iar la eveniment sunt așteptați atât angajatorii, cât și persoanele care se află în căutarea unui job.

“Angajatorii care doresc să participe la această acțiune sunt rugați să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul «Situația locurilor de muncă vacante», anexa nr. 1 A la «Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă» reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările și completările ulterioare, până în data de 13 mai 2022”, anunță AJOFM Brăila printr-un comunicat de presă.

Mai multe detalii se pot afla la sediul instituției din B-dul Dorobanților nr. 603-605 sau la tel/fax 0239/611386, fax 0239/611519, e-mail: braila@anofm.gov.ro .

Persoanele care nu sunt înregistrate în evidențele agenției și doresc să participe la acest eveniment se vor prezenta pentru a fi luate în evidență, în vederea obținerii unui loc de muncă, în funcție de localitatea de domiciliu, la:

- sediul AJOFM Brăila din strada Sergent Tătaru, nr. 2, corp B, etaj 3 (în curtea Liceului Teoretic “Mihail Sebastian”);

- Punct de lucru Făurei - Str. Republicii nr. 34;

- Punct de lucru Însurăței - Str. Brăilei nr. 18.

Pentru înscriere, persoanele trebuie să se prezinte cu următoarele documente:

actul de identitate; actele de studii și de calificare; carnetul de muncă sau alte acte care atestă, potrivit legii, existența unor raporturi de muncă ori de serviciu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro