Mergi la conţinutul principal

AJOFM: Aproape 400 de locuri de muncă vacante în Brăila

* printre angajatori se numără Primăria Municipiului, Consiliul Județean, “Seroplant”, Căminul pentru persoane vârstnice din stațiunea Lacu Sărat și un liceu * pentru posturile vacante din administrație, sunt programate concursuri chiar în cursul acestei luni

 

 

Angajatorii din Brăila au transmis către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) că au 392 de locuri de muncă disponibile. Centralizarea s-a făcut pe 3 iulie 2019, iar printre angajatori se numără Primăria Brăila, Consiliul Județean, Serviciul de Utilitate Publică Seroplant, Căminul pentru Persoane Vârstnice “Lacu Sărat” sau Liceul Tehnologic “Gh. K. Constantinescu”.

Spre exemplu, Primăria din municipiu are nevoie de doi inspectori de specialitate în administrație publică, unul cu grad superior, altul debutant și de un consilier juridic. Candidații pentru gradul superior trebuie să aibă studii superioare în domeniul științe inginerești (inginerie civilă și ingineria instalațiilor) și cel puțin 7 ani vechime, în timp ce pentru debutanți se cer studii superioare în domeniile științe juridice, inginerie geodezică și nu este necesară vechimea. Data limită pentru înscrieri este 15 iulie, candidații urmând a fi verificați dacă știu să utilizeze calculatorul pe data de 25 iulie. Concursul propriu-zis are loc pe 1 august. Cei care aspiră la postul de consilier juridic trebuie să aibă studii superioare în Drept. Dosarele se depun până pe 22 iulie cel târziu, iar cunoștințele de operare pe calculator vor fi testate pe 31 iulie. Concursul este programat pentru 6 august.

La Consiliul Județean, se va organiza concurs, la jumătatea acestei luni, pentru ocuparea funcției de consilier, grad superior. Una dintre condiții o reprezintă studiile superioare în domeniul științelor inginerești. De asemenea, vechimea de cel puțin 7 ani în domeniu este necesară. Doritorii se pot înscrie la concurs până pe 15 iulie, iar pe 29 iulie este programată proba scrisă.

“Seroplant” are nevoie de un inspector de specialitate (inginer horticultor), șofer autocamion, tractorist și un muncitor (peisagist-floricultor), însă înscrierile la concurs s-au încheiat pe 5 iulie. Cei care au reușit să se înscrie vor trece printr-o probă eliminatorie, aceea de operare pe calculator, iar proba scrisă va avea loc pe 19 iulie, în timp ce proba practică este programată pentru 22 iulie.

Se caută un infirmier cu studii generale și curs pentru Căminul pentru Persoane Vârstnice din stațiunea Lacu Sărat, iar termenul limită pentru depunerea dosarelor este 10 iulie. Concursul se va desfășura pe 16 iulie.

Persoanele cu studii medii se pot înscrie până pe 18 iulie la concursul pentru ocuparea funcției de laborant debutant organizat de Liceul “Gh. K Constantinescu”. Proba scrisă va avea loc pe 23 iulie, iar proba practică pe 24 iulie, urmând ca pe 25 iulie candidații să susțină interviul.

Alte posturi vacante în Brăila sunt: agent vânzări, ajutor de bucătar, ajutor de ospătar, ambalator manual, barman, bucătar, cioplitor montator piatră marmură, cofetar, confecționer cablaj auto, confecționer-asamblor articole din textile, controlor calitate, curățitor-sablator, economist, electrician, electromecanic, femeie de serviciu, frezor, frizer, gestionar, îngrijitor, lăcătuș mecanic, lucrător bucătărie, lucrător pentru salubrizare, macaragiu, manipulant mărfuri, mecanic agricol, mercelog, montator placaje, montator tâmplărie, muncitori necalificați, operator, ospătar, oțelar, patiser, pizzar, șofer, strungar, sudor, tehnician, ucenic pentru calificare în diferite meserii, vânzător, vopsitor, zidar, zugrav.

Persoanele neînregistrate în evidențele Agenției, dar care sunt în căutarea unui loc de muncă, se pot prezenta la sediul AJOFM din municipiu, la Punctul de lucru Făurei sau Punctul de lucru Însurăței, cu următoarele documente: act de identitate în original și copie, acte de studii și calificare - original și copie, carnetul de muncă - acolo unde este cazul, și o adeverință medicală, cu mențiunea “apt pentru muncă” sau “clinic sănătos”, cu eventuale restricții medicale.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro