Mergi la conţinutul principal

AJF Brăila a premiat primele campioane, Victoria Traian respectiv Sportul Chiscani

* un rând de echipament, diplomă, cupă și medalii au primit campioanele Ligii a IV-a și cea a juniorilor A1 * prefectul județului Brăila, Iulian Timofei, a fost prezent la ambele festivități, alături de Laurențiu Vărgatu, președintele AJF Brăila

 

Pe măsură ce se încheie competițiile organizate la nivel județean, AJF Brăila premiază campioanele. Până la acest moment s-au încheiat două competiții, campionatul Ligii a IV-a și cel rezervat echipelor de juniori A1. La ambele festivități a fost prezent prefectul județului Brăila, Iulian Timofei. După finala turneului play-off, Viitorul Șuțești – Victoria Traian, câștigată de formația din Traian, care de altfel a și dominat autoritar acest campionat, AJF Brăila le-a oferit premii campionilor. Victoria Traian a primit un rând de echipament, o diplomă, o cupă, iar fiecare jucător a fost recompensat cu câte o medalie.

Festivitatea de premiere a campioanei Ligii a IV-a, Victoria Traian, a avut loc la Șuțești și a fost oficiată de prefectul județului Brăila, Iulian Timofei.

La câteva zile distanță, AJF Brăila a oferit aceleași cadouri, echipament, cupă, diplomă, medalii, campioanei din cadrul competiției de juniori A1, Sportul Chiscani. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Laurențiu Vărgatu, președintele AJF Brăila, iar invitați de onoare au fost prefectul Iulian Timofei și primarul comunei Chiscani, Costică Cojea.

Din lotul echipei Sportul Chiscani, pregătită de Laurențiu Constandache, au făcut parte următorii jucători: portarii Bogdan Cucu, Andrei Bogdan și jucătorii de câmp Ioan Olaru, Eduard Dănăilă, Mirel Nuțu, Robert Moldovan, Cătălin Scarlat, George Ioniță, Paul Sgârcitu, Mario Ciupercă, Fillipo Tarozzi, Silviu Manole, Menu Mareș, Cosmin Neagu, Vladimir Cozman, Andrei Feraru, Emanuel Calțachi, Alexandru Chiriță, Mihai Arici, Cosmin Decebal, Alexandru Mocanu, Cătălin Zamira.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro