Skip to main content

Ai acte, ai identitate, ai drepturi!

Locuitorii din Sutesti, fara acte de identitate, au fost pusi in legalitate in urma unei actiuni executate in cadrul proiectului "Ai acte, ai identitate, ai drepturi!". In ziua de 13 noiembrie, agentii Postului de Politie din comuna, impreuna cu lucratori ai Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei si reprezentanti ai Primariei Sutesti i-au luat la intrebari pe localnici. Actiunea a avut ca scop punerea in legalitate a persoanelor restantiere pe linia evidentei populatiei, a celor care nu detin acte de identitate si a celor care nu si-au stabilit domiciliul ori resedinta in comuna.
Cu aceasta ocazie, au fost fotografiate in vederea eliberarii actului de identitate 58 de persoane, au fost legitimate 63 de persoane si au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 80 de lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu