Mergi la conţinutul principal

Agresorul sexual din Drogu, care a pus un minor să îl masturbeze, săltat de poliţişti

• recent, oamenii legii l-au depistat pe localnicul de 32 de ani din comuna Galbenu, sat Drogu, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea • magistraţii Curţii de Apel Galaţi au dat sentinţa finală în acest dosar, inculpatul Daniel M. fiind condamnat la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru agresiune sexuală • în iulie 2019, bărbatul a abuzat de un copil de 12 ani, pe care l-a pus să îl masturbeze

 

Individul din comuna Galbenu, care l-a pus pe un minor de 12 ani să îl masturbeze, asta după ce i-a oferit diferite sume de bani, a ajuns în spatele gratiilor. Inculpatul Daniel M., în vârstă de 32 de ani, domiciliat în sat Drogu, a primit o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru infracţiunea de agresiune sexuală, el fiind prins de poliţişti şi încarcerat în penitenciar.

Potrivit poliţiştilor, la data de 3 martie, lucrători din cadrul Secţiei  Poliţie Rurală Făurei l-au depistat pe raza satului Drogu, pe un localnic pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii. La data de 28 februarie, Curtea de Apel Galaţi a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

După cum se arată pe site-ul instanţei, la şedinţa din 28 februarie, magistraţii au admis apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, împotriva sentinţei penale din data de 20 decembrie 2019, a Judecătoriei Făurei. În schimb, apelul inculpatului a fost respins. “Modifică dispoziţia de deducere, în sensul că, se deduce reţinerea şi arestarea preventivă a inculpatului M. Daniel, de la 30.07.2019 la 08.08.2019. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate. Respinge, ca nefondat, apelul formulat de inculpatul M. Daniel împotriva aceleiaşi sentinţe penale. Constată încetată de drept măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpat. Definitivă”, au decis judecătorii instanţei superioare. Inculpatul Daniel M. a rămas cu pedeapsa aplicată de prima instanţă - Judecătoria Făurei, de 2 ani închisoare.

Reamintim că bărbatul de 32 de ani, din comuna Galbenu, sat Drogu, a abuzat de un minor pe care l-a pus să îl masturbeze după ce i-a oferit anumite sume de bani. Individul a profitat de imposibilitatea copilului de 12 ani de a se apăra şi l-a obligat să îi satisfacă nevoile sexuale. Din probatoriul administrat în cauză, arăta procurorul de la Parchetul Făurei, a rezultat faptul că, în datele de 24 iulie şi 28 iulie, în jurul orei 21.00, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale adoptate în vederea satisfacerii unor nevoi sexuale, în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Galbenu, sat Drogu, inculpatul l-a abuzat pe copilul de 12 ani.

Procurorul a cerut arestarea preventivă a inculpatului M. Daniel, iar instanţa l-a trimis în spatele gratiilor. Inculpatul M. Daniel a avut însă câştig de cauză la Tribunalul Brăila în urma contestaţiei formulate împotriva măsurii arestării preventive dispuse de Judecătoria Făurei. Bărbatul a fost pus sub control judiciar, la începutul lunii august 2019, fiind impuse unele obligaţii şi măsuri de supraveghere. Condamnatul s-a bucurat un timp de libertate, însă acum şi-a mutat domiciliul la închisoare.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro