Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agresorul din Calarasi IV a fost audiat

In urma cu doua zile, politistii au reusit sa-l prinda pe Cristinel C. (22 de ani), zis "Calu", cel care in noaptea de 12 martie l-a batut pe strada pe Mihai Neacsu, provocindu-i multiple leziuni in zona capului, ce au necesitat transferarea sa la Sectia de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Galati. Agresorul a incercat sa se sustraga cercetarilor efectuate de politisti dupa ce, impreuna cu un grup de prieteni, l-a batut cu bite pe Mihai Neacsu, pentru ca l-a confundat cu un personaj din lumea interlopa.
"Agentii din cadrul Biroului de Politie Urbana l-au depistat in data de 14 martie pe Cristinel C. (22 de ani), care se sustragea cercetarilor in cauza privind agresionarea lui Mihai N. Acesta este cercetat in stare de libertate, sub aspectul savirsirii infractiunii de vatamare corporala", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Din cauza multiplelor lovituri pe care le-a primit in noaptea cu pricina, victima si-a pierdut cunostinta, dar cu toate ca au existat martori, nimeni nu a avut curajul sa intervina, nici macar pentru a chema Salvarea. Dupa citeva minute, cind si-a revenit in simtiri, tinarul s-a tirit pina in apropierea casei, unde a fost gasit de unul dintre prietenii sai. In timp ce victima nu stie de ce a fost agresata si banuieste ca i se trage de la faptul ca locuieste intr-un alt cartier decit atacatorii, tatal baiatului povesteste ca imediat dupa agresiune a primit un telefon care il instiinta ca fiul sau a fost batut din greseala, pentru ca a fost confundat. De altfel, Cristinel C. este singurul pe care victima l-a recunoscut din grupul de infractori.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii