Mergi la conţinutul principal

Agentul Cristian Popescu, cercetat de superiori şi Compartimentul Control Intern

după ce patronul de la Pizzeria “Adriano” a adus unele acuzaţii la adresa omului legii, ba chiar a făcut publice filmări care îl prezintă pe agentul de poliţie consumând alcool la local, s-a dat startul unor anchete • ni s-a comunicat faptul că, faţă de poliţistul în cauză, conducerea IPJ Brăila a dispus cercetarea prealabilă, el fiind şi în atenţia Compartimentului Control Intern

 

Faţă de poliţistul de la Ordine Publică, agentul Cristian Popescu, implicat în altercaţia cu patronul Pizzeriei “Adriano”, s-a dispus cercetarea prealabilă de către conducerea instituţiei, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. În plus, se fac verificări şi de către Compartimentul Control Intern.

După cum v-am mai informat, nebunia a pornit de la o bătaie izbucnită la Balta Albina, din Tichileşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între patronul Pizzeriei “Adriano”, Adrian Constanda, şi poliţistul de la Ordine Publică. Reprezentantul firmei şi fratele său sunt acuzaţi că l-au lovit pe agentul Cristian Popescu, reproşându-i faptul că a dat amenzi la firma lor. Amândoi sunt acuzaţi de ultraj. Patronul de la Adriano a spus, însă, că el a fost de fapt victima, poliţistul fiind cel care l-a lovit cu pumnul şi i-a spart nasul. Motiv pentru care este decis să scoată tot adevărul la iveală, întrucât nu i se pare normal să fie acuzat pe nedrept, dar şi  să facă plângere penală.

Omul de afaceri a adus şi alte acuzaţii poliţistului, spunând că, în decembrie anul trecut, acesta a venit la localul său, în uniformă, şi a consumat alcool împreună cu prietenii, în timp ce maşina de poliţie, cu şofer, l-a aşteptat două ore afară. Acelaşi poliţist a revenit ulterior, tot în uniformă, şi ar fi cerut numărul de telefon al unei angajate, spunând că un deputat vrea să întreţină relaţii intime cu ea. Patronul l-a refuzat, ceea ce i-a adus înjurături şi ameninţări din partea poliţistului. Pentru a arăta că ceea ce spune este adevărat, Adrian Constanda a făcut publice şi filmările cu poliţistul care îi susţin povestea.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro