Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agentia Judeteana pentru ocuparea Fortei de Munca organizeaza prima bursa din acest an

Luna viitoare, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila va organiza "Bursa generala a locurilor de munca", actiune ce se va desfasura atit in municipiul Braila, cit si in localitatile Faurei si Insuratei.
Angajatorii care doresc sa participe la aceasta actiune au posibilitatea de a-si prezenta oferta de locuri de munca intr-un cadru organizat, unde vor intra in contact direct si nemijlocit cu persoanele care solicita un loc de munca. Pentru aceasta, pina la data de 30 martie, angajatorii interesati vor comunica Agentiei, in scris, oferta de locuri de munca. "Actiunile de acest tip sint organizate, pe de o parte, pentru sprijinirea persoanelor neocupate pentru gasirea in timp util a unui loc de munca, iar pe de alta parte pentru sprijinirea angajatorilor, pentru a ocupa locurile de munca vacante intr-un interval de timp cit mai scurt. Angajatorii care isi au sediul pe raza localitatilor Faurei si Insuratei pot contacta Punctul de Lucru Faurei, cu sediul pe str. Republicii nr.36, tel.661749, respectiv Punctul de Lucru Insuratei, cu sediul pe sos. Brailei nr.18, tel.660574", a precizat Simona - Ely Chioibas, director executiv al AJOFM Braila.
Pentru relatii suplimentare va puteti adresa Agentiei, cu sediul pe B-dul Dorobantilor nr.603-605 sau la telefoanele 611519 sau 611386.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii