Mergi la conţinutul principal

Agenți din sistemul penitenciar, participanți la ceremonia din Piața Independenței

* aceștia participă la ceremonia militară şi religioasă, alături de detaşamentele de onoare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului de Jandarmi Brăila şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila

 

Pentru marcarea a 103 de ani de la aniversarea Marii Uniri de la 1918, Penitenciarul Brăila, ca instituţie publică din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, va participa, alături de celelalte structuri ale statului, la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, eveniment de mare semnificaţie istorică, organizat de Garnizoana Brăila.

Potrivit datelor transmise de la Penitenciarul Brăila, în ziua de miercuri, 1 decembrie 2021, începând cu ora 11.00, un pluton format din 15 agenți de poliție penitenciară sub coordonarea inspectorului principal de poliție penitenciară Cristian POPOACĂ din cadrul Penitenciarului Brăila și Centrul de Detenție Brăila -Tichilești vor participa la ceremonia militară şi religioasă ce se va desfăşura în Piaţa Independenței, alături de detaşamentele de onoare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului de Jandarmi Brăila, şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila. „Personalul din sistemul penitenciar îşi manifestă astfel identitatea şi dorința firească de a se regăsi alături de toţi colegii din aceste instituţii cu prilejul sărbătoririi zilei de 1 Decembrie. Ofiţerii şi agenţii noştri promovează şi cultivă în permanenţă respectul faţă de valorile etice, morale, ale libertăţii şi demnităţi umane, respectul pentru acele norme valorizatoare rezultate din specificul activităţii: integritate, onestitate, profesionalism, respect faţă de lege, orientarea către individ, deschiderea către societate, comemorând cu toții un act de conştiinţă şi patriotism în context naţional”, se arată în comunicatul semnat de comisar şef de poliție penitenciară Horia HULUBA, director al Penitenciarului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro