Mergi la conţinutul principal

Agenți de securitate fără atestat profesional, la o societate comercială de pe raza comunei Viziru

luni, polițiștii de Ordine Publică au întocmit dosar penal în urma unor controale pe linia respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor • au fost efectuate două controale anterioare la o societate din comuna Viziru, unde polițiștii au constatat că doi agenți de securitate efectuau activități de pază fără atestat profesional, din decembrie 2021

 

Paznici fără atestat, depistați de polițiști la o societate din comuna Viziru. A fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările în acest caz.

La data de 21 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în urma unor controale anterioare efectuate pe linia respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor au constatat unele nereguli.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, la data de 4 și 16 noiembrie, cu ocazia controlului efectuat la o societate comercială de pe raza comunei Viziru, polițiștii au constatat faptul că doi agenți de securitate efectuau activități de pază fără atestat profesional, din data de 10 decembrie 2021. “În cauză au fost întocmite dosare penale în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de desfășurarea în scop comercial de activități de pază sau protecție, de proiectare producere, instalare și întreținere a sistemelor de alarmă împotriva efracției sau a componentelor acestora, fără atestat ori fără licență de funcționare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 56 din Legea 333/2003 republicată, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor”, au transmis polițiștii.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro