Mergi la conţinutul principal

Află aici unde trebuie să te înscrii pentru a putea sta la coadă la Mc Donald’s Brăila

Conducerea Mc Donald’s informează, prin intermediul unui comunicat de presă, că foarte mulţi brăileni şi-au manifestat dorinţa să participe la deschiderea restaurantului din Barieră, estimată pentru data de 20 decembrie 2018.

Însă, pentru că cererea a depăşit cu mult oferta pe care o poate face restaurantul, board-ul Mc Donald’s precizează că a fost nevoită să facă liste de aşteptare, astfel încât fanii Mc Puişor să poată fi siguri că vor putea cumpăra meniul preferat.

“Poate că nu este cea mai strălucită idee, dar altă soluţie nu avem pentru a asigura un flux normal în restaurant astfel încât toţi clienţii noştri să fie mulţumiţi”, se arată în comunicatul Mc Donald’s Brăila.

Potrivit restaurantului de tip fast-food, cozile se vor forma pe trei rânduri, iar brăilenii vor fi direcţionaţi către fiecare rând în funcţie de ziua şi ora când s-au înscris pe listele de aşteptare pentru a putea sta la coadă.

Conform datelor centralizate, până acum s-au înscris pe listele de aşteptare nu mai puţin de 13.286 de brăileni, ceea ce înseamnă că restaurantul va mai putea onora comenzi doar începând de vineri, 28 decembrie 2018, ora 11.20.

Este foarte important, precizează conducerea Mc Donald’s, ca brăilenii să înţeleagă că fără programare nu se va putea pătrunde la cozile care se vor forma în zilele de după inaugurarea restaurantului.

“La deschiderea Mc Donald’s Focşani, de acum două săptămâni, am lăsat totul la liber şi am avut blocată activitatea vreme de 17 ore pentru că s-a creat o îmbulzeală vecină cu haosul”, argumentează şefii Mc Donald’s.

Cei care vor să se înscrie pe listele de aşteptare pentru a sta la coadă la Mc Donald’s o pot face fizic, la sediul restaurantului din Barieră, zilnic între orele 11.00-18.00, sau prin e-mail trimis la adresa mandru_ca_stau_la_coada@yahoo.com. (Hot Dog German)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro