Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Popescu, T. O. Bobe, Ioana Ieronim si Claudiu Komartin, lecturi la Praga

Scriitorii Adrian Popescu, T. O. Bobe, Ioana Ieronim si Claudiu Komartin (foto) vor participa, in luna februarie, la seri literare organizate in Cehia, prilej cu care vor lectura din opera proprie, informeaza Institutul Cultural Roman (ICR) de la Praga.
Astfel, poetul si prozatorul Adrian Popescu si T. O. Bobe vor avea seri de lectura la sediul ICR Praga, in 20 februarie si in 21 februarie, la clubul P.E.N.
Cu aceasta ocazie, Jirí Našinec va citi fragmente din romanele "Simion Liftnicul" si "Christina Domestica" sau "Vinatorii de suflete" de Petru Cimpoiesu, pe care le-a tradus in limba ceha.
Totodata, in 26 si 28 februarie, vor fi organizate lecturi dedicate autorilor Ioana Ieronim si Claudiu Komartin, la cafeneaua literara Fra si, respectiv, la cafeneaua literara Muzeul Podului lui Carol.
Cafeneaua literara Fra este parte a editurii cu acelasi nume, care scoate un apreciat magazin literar lunar. Numarul din februarie al acestui magazin va fi dedicat celor doi autori romani. Totodata, sub egida aceleiasi edituri urmeaza sa apara, in acest an, la Praga, si o antologie de poezie romana contemporana.
Organizatorii evenimentelor sint ICR Praga, P.E.N. Club-ul din Cehia, editura Fra si societatea literara internationala Literature Across Frontiers.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii