Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Mutu va investi la FC Arges, sustine primarul Pitestiului

Primarul orasului Pitesti, Tudor Pendiuc, a declarat, vineri, ca atacantul formatiei Juventus Torino, Adrian Mutu, si-a manifestat dorinta de a achizitiona pachetul majoritar de actiuni de la SC FC 2005 SA, societatea care are in proprietate clubul FC Arges, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Adi Mutu m-a sunat astazi (n.r. - vineri) si si-a manifestat intentia de a cumpara pachetul majoritar de actiuni de la FC Arges. Sint foarte bucuros. Este o veste extraordinara! FC Arges a gasit investitorul de care avea nevoie: un argesean care, pe deasupra, se mai si pricepe la fotbal. Il asteptam pe Mutu la discutii, pentru a stabili toate amanuntele incheierii tranzactiei", a spus Tudor Pendiuc.
Fotbalistul originar din Pitesti este preferat ca investitor de catre Primaria orasului Pitesti, dupa ce vicepresedintele clubului Dinamo Gigi Netoiu, finantatorul FC Steaua Gigi Becali si Regele international al Rromilor Ilie Stanescu au facut propuneri de a achizitiona gruparea FC Arges. Stanescu a trimis si vineri un fax la Primaria orasului Pitesti prin care instiinta ca este dispus sa cumpere pina la 90% din actiuni.
Conform unor surse apropiate clubului pitestean, Adrian Mutu este asteptat sa soseasca la Pitesti in cursul zilei de luni, el oferind 1,5 milioane de euro pentru preluarea a 51% din actiunile gruparii FC Arges.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii