Mergi la conţinutul principal

Adrian Gheorghe a câștigat prima etapă a Campionatului Național de dirt track

* Mircea Agrișan și Andrei Popa au completat podiumul * Alexandru Toma și Gabriel Comănescu, de la CSM Brăila, s-au clasat pe locurile al patrulea și al cincilea

 

 

Prima etapă a Campionatului Național de dirt track, la care au asistat peste 1.500 de spectatori, a fost câștigată cu maximum de puncte, 12, de campionul en titre, Adrian Gheorghe de la CSTA București. De fapt, podiumul primei runde a fost ocupat în întregime de sportivii bucureșteni, pentru că pe locul al doilea, cu 10 puncte, s-a clasat Mircea Agrișan, iar pe al treilea s-a situat brăileanul Andrei Popa, cu 8 puncte, însă acesta a concurat tot pentru CSTA.

Prima etapă, una cu 14 manșe, a fost plină de incidente la începutul ei, mai mulți concurenți au căzut după duelurile cu adversarii pe turnante, echipajul de pe salvare a trebuit să intervină în câteva rânduri, însă nu s-au înregistrat accidentări grave. Din cauza acestor incidente, după o oră și un sfert de la startul competiției abia se derulaseră 5 manșe. Treptat sportivii s-au acomodat cu pista, iar concursul, cel puțin în cea de a doua parte, a devenit atractiv.

La finalul etapei, Adrian Gheorghe a acumulat 12 puncte, din 6 manșe câștigate, acesta fiind secondat de colegii de club, Mircea Agrișan, 10 puncte, și Andrei Popa, 8 puncte. Pe poziția a patra s-a clasat Alexandru Toma de la CSM Brăila, cu 5 puncte, iar pe a cincea, colegul său de club, Gabriel Comănescu, 3 puncte. Comănescu a fost urmărit de ghinion în această etapă, acesta reușind să treacă linia de sosire doar în două dintre cele șase manșe la care a luat startul.

Locul al șaselea i-a revenit lui Florin Barabașu, cu 2 puncte, iar pe pozițiile a șaptea și a opta s-au clasat Ștefan Popa de la CSM Brăila și Andrei Iancu de la CSTA București, ambii cu câte un punct.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro