Skip to main content

Administratorii de la "CET" si-au tras indemnizatii mai mari

In timp ce brailenii sint condamnati la trei saptamini fara apa calda, reprezentantii Consiliului Local Municipal, actionarul majoritar al SC "CET", si-au dat girul pentru majorarea indemnizatei de sedinta a membrilor Consiliului de Administratie. In sedinta ordinara a Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) de la SC "CET" au fost aprobate doua propuneri ce vizeaza capitolul administratori. Prima consta in majorarea cuantumului indemnizatiei lunare de la 480 lei la 620 lei, ceea ce inseamna o crestere cu aproape 30%. Al doilea subiect vizeaza schimbarea componentei Consiliului de Administratie in sensul numirii noului presedinte al CA si inlocuirea unuia dintre membri. Concret, este vorba despre numirea ca presedinte al CA a lui Ionel Patrascu, noul director general al SC "CET", pus in functie dupa plecarea fostului director, Nicu Bajan. In ceea ce priveste inlocuirea unuia dintre membri, actionarii au aprobat revocarea lui Laurentiu Picu din partea PD si inlocuirea lui cu Vasile Broasca din partea PNL, (sotul fostei directoare de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alexandrina Boroasca).
Dupa toate aceste modificari componenta Consiliului de Adminsitratie al SC "CET" se prezinta astfel: Elena Prundea - PNL, Florin Ionascu - PNL, Marian Ghionu - PNL, Vasile Broasca - PNL. Practic, structura de administrare a operatorului local de termoficare este in prezent sub comanda exclusiva a reprezentantilor desemnati de liberali, singurul neinregimentat politic fiind presedintele CA, Ionel Patrascu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu