Mergi la conţinutul principal

Administratia publica locala dupa integrare

Astazi, incepind cu ora 11.00, la Hotelul Herastrau din Bucuresti, va avea loc conferinta "Valori Europene in guvernarea locala. Administratia publica locala dupa integrare" organizata de Asociatia Pro Democratia (APD). Acest eveniment marcheaza finalul proiectului "Valori Europene in guvernarea locala", finantat de Uniunea Europeana prin Programul Fondul Europa 2006 - Programul Phare de Micro-Proiecte de Comunicare. Proiectul a fost implementat la nivelul a 12 localitati rurale si urbane din 10 judete ale tarii, respectiv Pucioasa - Dimbovita, Voluntari - Ilfov, Blejoi - Prahova, Slobozia Bradului si Vinatori - Vrancea, Viziru - Braila, Foltesti - Galati, Techirghiol - Constanta, Frecatei - Tulcea, Luizi Calugara si Hemeiusi - Bacau si Mihalaseni - Botosani. In cadrul manifestarii de astazi va fi prezentat un raport care contine informatii privind proiectele implementate in cele 12 localitati, care pot deveni modele de buna practica pentru administratia publica locala in contextul integrarii europene.
"Prin acest proiect, APD si-a propus sporirea gradului de asumare de catre alesii locali a valorilor europene care stau la baza principiilor de buna practica in guvernarea locala, in sensul apropierii actului administrativ de modelele europene de guvernare. Vor fi discutate aspecte generale ale reformei administrative in Romania, precum si rezultatele implementarii proiectului la nivelul celor 12 localitati. La eveniment vor participa, alaturi de reprezentantii echipelor de proiect, reprezentantii altor administratii publice locale din tara si municipiul Bucuresti, ai Ministerului Internelor si Reformei Administrative, prin Directia Generala pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative si Unitatea Centrala pentru Reforma Administratiei Publice si ai Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor", se precizeaza intr-un comunicat al APD.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu