Mergi la conţinutul principal

Administrația Dragomir. Peste 22.000 mp de marcaje rutiere executate în Brăila

* în total, anul acesta vor fi realizate marcaje rutiere pe o suprafață totală de peste 34.000 mp, cu o valoare estimativă de 1.607.255 lei * marcajele din parcările de reședință sunt executate exclusiv de cele două echipe ale SUPAGL * în perioada următoare, se vor executa marcaje pentru semnalizarea celor 110 stații de autobuz din municipiu

 

Marcaje rutiere de mii de metri pătrați executate, anul acesta, de angajații Serviciului de Utilitate Publică, de Administrare și Gospodărire Locală (SUPAGL) din cadrul Primăriei Municipiului Brăila și de firmele contractante. Potrivit directorului Dumitru Munteanu, în paralel cu acțiunile de combatere a țânțarilor și cu amplasarea/înlocuirea de indicatoare rutiere, angajații serviciului au continuat, pe toată perioada verii, activitățile legate de executarea marcajelor rutiere pe arterele din municipiul Brăila. Marcajele în parcările de reședință din municipiu sunt executate exclusiv cu două echipe de câte trei angajați SUPAGL. Aceștia lucrează, cu precădere, noaptea, ca să nu deranjeze traficul rutier.

 

Marcaje pentru semnalizarea celor 110 stații de autobuz din Brăila

Astfel, potrivit conducerii SUPAGL Brăila, până la data de 19 septembrie a.c., din totalul de 31.000 de mp de marcaje rutiere cu solvent planificate în 2022, SC "Cricons" SRL Brăila a realizat peste 22.000 de mp. La acestea, se adaugă alți 70 mp (din 460 mp planificați) de marcaje rutiere cu vopsea bicomponentă, realizate de SC Tancrad SRL. La aceeași dată, erau finalizați 9.600 mp de marcaje realizate de cele două echipe ale SUPAGL Brăila în parcările de reședință din municipiu.

"În perioada următoare, se vor executa marcaje pentru semnalizarea celor 110 stații de autobuz din municipiu (circa 800 mp). De asemenea, se va continua cu montarea elementelor pentru orientarea persoanelor cu dizabilități la trecerile de pietoni (circa 155 mp, contractant SC Tancrad SRL) și cu montarea a 110 mp de benzi rezonatoare (benzi de avertizare sonoră, menite să-l facă pe șoferul unui vehicul conștient de anumite pericole - n.r.) - contractant SC Euro Building SRL", ne-a precizat directorul SUPAGL Brăila, Dumitru Munteanu.

Începând cu luna iulie a.c., au fost realizate marcaje rutiere pe următoarele artere de circulație: Bulevardul Dorobanților, Calea Călărașilor, Șoseaua Buzăului, cartierul Obor, Trecerea la nivel cu calea ferată (cartier Lacu Dulce), Calea Galați (Podul Brăiliței), Șoseaua Dig Brăila-Galați (sens giratoriu), Centrul Istoric, inclusiv parcarea Hotelului Traian și zona Port Brăila. Au mai fost, de asemenea, realizate marcaje rutiere la intersecția Comuna din Paris cu Strada Deva (cartier Nedelcu P. Chercea), pe Șoseaua Focșani (zona Grădiniței nr. 25), la intersecția Ulmului cu Industriei (cartier Progresul-Vidin), la scuarul din zona Gării CFR și pe Strada G-ral Eremia Grigorescu, intersecția cu B-dul Dorobanților.

În total, anul acesta, vor fi executate marcaje rutiere pe o suprafață totală de peste 34.000 mp, cu o valoare estimativă de 1.607.255 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro