Mergi la conţinutul principal

Administrația Dragomir. Internet wireless gratuit în 11 zone din Brăila

* primarul Marian Dragomir a anunțat încheierea unui proiect pe fonduri europene WIFI4YOU, în valoare de 15.000 euro, prin care Primăria pune la dispoziția cetățenilor internet wireless gratuit * este vorba despre montarea de echipamente WI-FI în 11 locații de la nivelul orașului, majoritatea în apropierea parcurilor de joacă * furnizorul de internet este UPC-Vodafone România

 

Primăria Municipiului Brăila a început anul 2022 cu o veste bună: mai multe locații unde cetățenii pot beneficia de internet wireless gratuit. Edilul-șef Marian Dragomir a anunțat, recent, în cadrul unei conferințe de presă că municipalitatea a reușit să încheie încă un proiect pe fonduri europene. Mai precis, 15.000 euro pentru montarea de echipamente în 11 zone din oraș, astfel încât Primăria să poată pune la dispoziția cetățenilor, WI-FI gratuit. Proiectul poartă denumirea de WIFI4YOU și potrivit primarului contractul a fost semnat pe 20 iunie 2019, iar întreg demersul a fost finalizat pe 15 aprilie 2020. Constructorul este UPC-Vodafone România. Cu toate acestea, autoritățile nu au anunțat până acum existența serviciului de internet gratuit.

”Un proiect despre care nu am mai vorbit până acum este WIFI 4 YOU. A fost finalizat de Primăria Municipiului Brăila. S-au instalat echipamente WIFI în mai multe locații, parcuri de joacă din Municipiul Brăila. De exemplu, în parcul de joacă de vizavi de Grădinița 39 de pe Aleea Radu Negru, Parcul Monument, Parcul din Hipodrom de la fostul Cinematograf Unirea, Milenium etc. Sunt mai multe locații. Totul funcționează. O să transmit toate locațiile. Primăria are abonament la internet și îl furnizăm gratuit în acele zone. Este un proiect pe fonduri europene și am primit bani pentru echipamente”, a declarat Dragomir în cadrul conferinței de presă.

Ulterior, acesta a revenit cu câteva informații tehnice, inclusiv cu lista zonelor unde Primăria oferă internet WI-FI gratuit. Discutăm despre 20 de echipamente montate, pentru 11 locații din Municipiul Brăila, majoritatea unde se află parcuri de joacă.

Concret brăilenii pot beneficia de WI-FI gratuit în: Parcul de joacă - Aleea Radu Negru; cel de la Penny Milcov; Parcul de joacă - ”Mocheta”, în spatele Gradiniței 47 ”Pinochio”; Parcul de joacă - Cinema Unirea (Milenium) în Hipodrom; cel din Piața Vidin; cel de la școala ”Mihu Dragomir”; Parcul de la statuia ”Caporal Mușat”; Parcul din Calea Galați intersecție cu Str. Griviței; Centrul de Informare Turistică; zona dintre Bazinul Olimpic și Sala Polivalentă; Parc Monument zonele Rondou și Orășelul Copiilor.

Trebuie precizat totuși că înainte de acest proiect Primăria oferea acces la rețeaua WI-FI pe platoul din fața Palatului Administrativ.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro