Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Administrația Dragomir. Încă un pas pentru construirea unei creșe

* Școala «M. Kogălniceanu» și ISJ Brăila, de acord cu terenul ales de Primărie * anunțul a fost făcut, recent de către primarul Marian Dragomir, cu precizarea că urmează o hotărâre de Consiliul Local Municipal prin care se va solicita și acordul Ministerului Educației * este vorba despre terenul de pe Strada Cezar Petrescu, lângă Biserică * demersul de a realiza o creșă acolo vine ca urmare a propunerii Ministerului Dezvoltării de a investi în astfel de proiecte

 

Încă un pas în cadrul proiectului privind realizarea unei creșe moderne în Brăila cu bani de la nivelul Ministerului Dezvoltării. Potrivit primarului Marian Dragomir, conducerea Școlii "Mihail Kogălniceanu", dar și cea a Inspectoratului Școlar Județean a avizat propunerea Primăriei de a realiza o creșă pe terenul de pe Strada Cezar Petrescu (lângă Biserică), ce aparține de respectiva unitate de învățământ. După cum a explicat edilul-șef, urmează realizarea și aprobarea unui proiect de hotărâre la nivelul Consiliului Local Municipal Brăila, după care se va solicita și acordul Ministerului Educației.

Școala «Mihail Kogălniceanu» și Inspectoratul Școlar Județean și-au dat deja acordul pentru creșă în locația respectivă. Vineri am primit răspunsul. Acum pregătim hotărârea de Consiliul Local. O să avem o ședință în care să aprobăm acest lucru. Apoi trimitem către Ministerul Educației să ne dea și ei aprobarea. Abia după ce dăm hotărârea de CLM Brăila putem trimite pentru aprobare la Ministerul Educației”, a declarat Dragomir.

Reamintim că primarul Brăilei s-a arătat interesat de propunerea făcută de ministrul Dezvoltării, Attila-Zoltan Cseke, privind realizarea unei creșe cu fonduri de la nivel guvernamental. Aflat, recent, în vizită la Brăila, ministrul a prezentat o ofertă pentru primării, privind un nou program național care vizează construcția de creșe moderne. După cum a anunțat Cseke, ar fi vorba despre trei tipuri de creșe ultra-moderne: de 50 de locuri, 70, respectiv 110 locuri. Primarul Marian Dragomir a explicat că până la accesarea acestui proiect trebuiesc parcurși anumiți pași.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii