Mergi la conţinutul principal

Administraţia Dragomir. Cele mai moderne spaţii de joacă la Brăila

În campania din 2016 propuneam parcuri de joacă cu aparate de fitness şi suprafaţă de tartan. Au apărut imediat glumele şi ironiile - parcuri de joacă şi fitness ne trebuie nouă? De parcă ei, cârcotaşii, nu aveau copii sau nepoţi...  şi totuşi spre supărarea lor au apărut primele parcuri modernizate din Brăila.

Indiferent dacă vorbim de parcurile de la Unirea - Milenium, Mocheta, Radu Negru, Romarta Nouă, Chercea, Vidin, şi multe alte locaţii, s-a dovedit că brăilenii le apreciază şi le folosesc intens.

Vă aduceţi aminte de ruina de la Parcul din Chercea? Când toate instalaţiile erau montate şi asfaltul turnat, după o vizită a echipei de la primărie, a venit ca o lovitură vestea în cartier - se demolează părculeţul nou făcut. De fapt, primarul şi echipa lui nu au acceptat calitatea lucrărilor şi au dispus constructorului refacerea tuturor elementelor neconforme pe cheltuiala lui. Acum şi în Chercea a apărut un parc de joacă.

Acum se lucrează la Pod Brăiliţa – Jandarmerie si Obor. Se lucrează şi va urma Orăşelul Copiilor, etc.

Surpriza a rămas pentru finalul articolului odată cu apariţia unui parc tematic pe Faleza Dunării, reabilitat cu fonduri europene. Azi, cea mai mare corabie dintr-un parc de joacă este pe malul Dunării la Brăila.. Şi povestea parcurilor de joacă va continua în mandatul următor cu alte parcuri, cu Primarul Dragomir şi Echipa lui de Consilieri PSD cu sprijinul brăilenilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro