Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adjunctul Politiei brailene, aproape sef al IPJ Galati

Adjunctul Politiei brailene, comisarul sef Fanel Arama, a ramas singurul candidat la sefia Inspectoratului de Politie al Judetului Galati dupa ce, ceilalti doi contracandidati ai sai au picat la probele de limba straina si de utilizare a calculatorului. Concursul pentru ocuparea postului a avut loc ieri, la Inspectoratul General al Politiei Romane si a constat in doua probe eliminatorii, un examen scris si un interviu.
Alaturi de comisarul sef Fanel Arama, in cursa pentru ocuparea functiei de sef al Politiei galatene s-au inscris si subcomisarul Adrian Talaba, seful Sectiei 2 Politie Galati si comisarul Cristache Jipa, ofiter in cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Galati. Cei doi politisti galateni nu au reusit, insa, sa treaca de cele doua probe eliminatorii, la examenul scris participind doar comisarul sef Fanel Arama. Rezultatele finale vor fi anuntate astazi, si daca actualul adjunct al IPJ Braila va lua minim nota 7 la examenul scris si va avea si avizul prefectului din Galati, va fi numit "Numarul 1" in Politia galateana. Reamintim ca postul de sef al IPJ Galati a ramas vacant dupa ce fostul comandant, comisarul sef Felician Vasilescu, a fost numit atasat cu probleme de afaceri interne in Norvegia.
La data cind s-a inscris la concurs, comisarul sef Fanel Arama ne-a marturist ca i-ar fi greu sa plece din Braila, dar ca are totusi ambitia de a fi sef peste politistii galateni, tocmai pentru a intari buna colaborare dintre cele doua inspectorate. "Nu vreau sa ma mut la Galati, dar avind in vedere bunele relatii sau viitoarele bune relatii dintre Galati si Braila am ambitia sa cred ca se vor imbunatati si relatiile intre cele doua inspectorate de politie. Pentru ca ne trebuie colaborare, avind in vedere distanta mica intre cele doua municipii, resedinte de judet, si a faptului ca infractorii sint cei care se deplaseaza, iar noi nu", ne-a declarat, in urma cu doua saptamini, comisarul sef Fanel Arama, adjunctul sefului IPJ Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii