Adio tăieturi şi leziuni | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Adio tăieturi şi leziuni

De fapt, compania oferă soluţii complete în ce priveşte protecţia persoanelor indiferent că e vorba de oameni simpli ori profesionişti în domeniul ordine publică şi securitate. Numitorul comun este acelaşi: nevoia de protecţie. Iar arealul de interes este şi mai larg pentru că, la fel de bine şi motocicliştii, de exemplu, au nevoie de Kevlar pentru a se proteja în cazul unor accidente. La un asemenea potenţial era inevitabil ca piaţa românească să nu se arate interesată de afacere. Drept dovadă, "Pulse Kevlar Protection" a ales să facă primul pas în acest business la Brăila. Astfel că a deschis recent un magazin specializat chiar pe Calea Călăraşilor numărul 26, la unul dintre modulele comerciale situate vizavi de Facultatea de Inginerie. Am stat de vorbă aici cu managerul afacerii, Cătălin Chirulescu.

- Ce înseamnă Kevlar şi care ar fi aplicaţiile sale?
- Kevlar-ul are proprietăţi mecanice deosebite, fiind de 5 ori mai rezistent decât oţelul. În ce priveşte avantajele acestui material aş aminti rezistenţa mare la tracţiune, modul înalt de rezistenţă, alungire scăzută la rupere, conductibilitate electrică mică, contracţie termică scăzută, stabilitate dimensională excelentă, rezistenţă chimică înaltă, rezistenţă la tăiere, la rupere şi fricţiune şi, nu în ultimul rând, rezistenţă la flăcări, cu precizarea că are caracteristici de auto-stingere. Aplicaţiile sunt multiple, dar principale aş putea enumera, de exemplu, fabricarea vestelor anti-glonţ, sau în fabricarea costumelor ignifuge, pentru că are rezistenţă la temperaturi de până la 400 grade Celsius. Este folosit la realizarea mănuşilor pentru muncitori sau poliţişti, prelatelor tirurilor sau la realizarea costumelor de protecţie a motocicliştilor. Ideea de afacere îşi are baza în Marea Britanie, unde, de exemplu, compania mamă are contracte în derulare cu Poliţia, instituţie căreia îi livrează articole vestimentare protejate cu Kevlar. Dar şi persoanele fizice caută astfel de produse, mai ales părinţii care sunt îngrijoraţi de numărul ridicat al violenţelor în şcoli şi alte locuri publice. De aceea, unele instituţii de învăţământ deja au adoptat uniforme pentru elevi protejate Kevlar. Pe aceste atuuri mizăm şi noi ca importatori exclusivi în România ai firmei din Anglia. În acest moment putem acoperi nevoile de astfel produse oricărui cetăţean obişnuit ce se poate expune unor situaţii de risc, inclusiv motociclişti sau biciclişti.
- Mai precis, care este oferta dumneavoastră pe piaţa românească?
- Oferta noastră include mai multe categorii de produse căptuşite cu Kevlar furnizat de compania DuPont, respectiv veste şi jachete antiglonţ şi antiînjunghiere, tricouri, bluze, jachete de iarnă, hanorace, pantaloni, cagule, mânuşi, protecţii gât şi protecţii antebraţ. La comandă putem căptuşi orice articol vestimentar cu Kevlar. Fiind singurii importatori cu exclusivitatea producătorului în România practicăm preţul producătorului. Oferta noastră include cea mai recentă generaţie de veste antigloţ la preţ mai mic cu 50% faţă de ce există acum pe piaţa românească. Produsele comercializate de noi arată şi se simt ca orice alt articol vestimentar, pot fi purtate în orice anotimp, se spală la fel ca orice altă haină, majoritatea produselor pot fi imprimate şi sunt unisex. Sperăm pe viitor să facem orice cetăţean obişnuit să înţeleagă avantajele acestor articole vestimentare. Pentru a putea studia în detaliu oferta noastră cei interesaţi ne pot vizita pagina de web la adresa www.pulseprotection.ro unde sunt disponibile şi 3 materiale video cu demonstraţii Kevlar. De asemenea, cei interesaţi pot accesa şi pagina web a producătorului la adresa www.bladerunner.tv.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro