Mergi la conţinutul principal

Adevărul este că Mihai Dănuţ a fost tot timpul un liberal autentic

Păi, mânca-v-ar tata, dacă nu venea nenorocita aia de criză, care a îngropat zeci de mii de oameni de afaceri, nu doar pe Mihai Dănuţ, vă spun că astăzi toată România ar fi cumpărat prăjituri de la bravul nostru brăilean. Lasă, bre, nea Dănuţe, nu mai pune şi matale la inimă, căci ăştia care te critică acum în mod nejustificat, nu au făcut în viaţă nici măcar clătite, darămite un tort de nuntă, cu trei etaje.
Eu, unul, fără mişto vă zic, salut transferul lui Mihai Dănuţ în Noul PNL Brăila. Păi, ce să facă un politician de anvergura lui Mihai Dănuţ în debaraua PC? Era păcat ca un asemenea personaj de calibru să nu aibă şansa să arate cum se face politică la nivel înalt, profesionist, european. Dacă nici Mihai Dănuţ nu mai reprezintă un model de succes în politica de la noi, atunci chiar că suntem nebuni cu toţii. Bre, a plecat Mihai Dănuţ de jos? A plecat! S-a bătut el cu balaurul USL şi a prins un loc de senator din partea PPDD, când nimeni nu dădea vreo şansă? S-a bătut! Şi odată ajuns în Senat, domnul Mihai Dănuţ nu a stat cu mâinile în slip ca alţii. Nu, tataie, el a încercat să găsească portiţe pentru a-şi pune în valoare calităţile, astfel explicându-se şi plecarea sa la PC, acolo unde avea mai multă expunere media. Unii au spus despre Mihai Dănuţ că a devenit traseist prin această plecare. Aiurea, în realitate a fost vorba doar despre un transfer în interes de serviciu, mai precis în interesul electoratului brăilean care l-a ales. Oho, câte realizări are Mihai Dănuţ în calitate de senator PC, nu aveţi voi zile de şcoală. Noroc că Mihai Dănuţ este şi un om modest, care nu s-a agitat niciodată să se laude cu realizările lui. Bravo lui că nu spune nimănui ce şi cum anume a realizat în calitate de senator de Brăila.
Iar venirea lui Mihai Dănuţ în Noul PNL chiar că este cea mai bună veste de la dispariţia politică a lui Gheorghi Obreja încoace. Bre, adevărul este că Mihai Dănuţ a fost tot timpul un liberal autentic. Un om care a muncit în privat, care a creat locuri de muncă, care a generat taxe şi impozite şi care a dat subiecte de scris şi ziariştilor (asta ca să vedeţi că nu e băiat rău, se gândeşte şi la jurnalişti). Dacă se va întâmpla ca senatorul Mihai Dănuţ să ajungă copreşedinte al PNL Brăila, cred că tânărul Cătălin Boboc ar trebui să îşi caute alt loc de muncă. Nu de alta, dar senatorul Mihai Dănuţ a dovedit că este un tip foarte ambiţios, în stare să sape şi iar să sape până când dă de aur.
Acum, dacă deputatul Alexandru Nazare va pleca la Bucureşti, cred că ar fi cazul ca d-na Simona Drăghincescu să îl susţină necondiţionat pe noul liberal Mihai Dănuţ, căci doar şi Mihai Dănuţ este o mare personalitate politică, doamnă, ce naiba!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro