Mergi la conţinutul principal

Activitatea cu publicul la Tribunalul Brăila rămâne suspendată, iar o parte din personal îşi va desfăşura atribuţiile de la domiciliu

virusul Covid - 19, care afectează din ce în ce mai multe persoane, impune menţinerea măsurilor de protecţie la nivelul instanţelor brăilene • zilele trecute, în cadrul şedinţei Colegiului de Conducere al Tribunalului Brăila, s-a decis ca activitatea cu publicul să rămână suspendată • pentru diminuarea impactului riscului epidemiologic, conducerea instanţei a analizat posibilitatea ca, prin rotaţie, o parte din personal să-şi poată desfăşura atribuţiile de serviciu de la domiciliu

 

Personalul Tribunalului Brăila va lucra prin rotaţie, de la domiciliu, în măsura posibilităţilor, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid - 19. În plus, programul cu publicul la instanţă rămâne suspendat, fiind recomandat ca toate solicitările din partea cetăţenilor să fie transmise online sau prin poştă.

Astfel, Biroul Informare şi Relaţii Publice (B.I.R.P) al Tribunalului Brăila aduce la cunoştinţa publică faptul că, în vederea asigurării sănătăţii justiţiabililor şi a personalului instanţei, în cadrul şedinţei Colegiului de Conducere al Tribunalului Brăila, din data de 13 octombrie, au fost stabilite anumite măsuri de protecţie.

În primul rând, arată reprezentanţii instanţei, activitatea cu publicul la Departamentele Arhivă, Registratură şi B.I.R.P rămâne suspendată, înscrisurile urmând a se depune exclusiv prin mijloace de comunicare electronică permise de lege: e-mail: registratura.tr-braila@just.ro, fax: 0239.612.608 şi poştă.

Se mai arată faptul că avocaţii, lichidatorii judiciari şi experţii judiciari vor avea acces la dosarul electronic, acolo unde este posibil şi vor transmite documentele prin fax: 0239.612.608, e-mail: registratura.tr-braila@just.ro şi poştă. Totuşi, activitatea de judecată a instanţei nu este modificată, toate cauzele urmând a fi judecate conform planificărilor. “În conformitate cu prevederile Hotarârii nr. 52, privind măsurile adoptate la nivelul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, pentru diminuarea impactului riscului epidemiologic generat de virusul SARS-CoV-2, conducerea Tribunalului Brăila a analizat posibilitatea ca, prin rotaţie, o parte din personalul instanţei să-şi poată desfăşura atribuţiile de serviciu de la domiciliu, acolo unde este posibil, pentru asigurarea funcţionării normale a activităţii”, se arată în comunicatul transmis de la Tribunalul Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro