Mergi la conţinutul principal

Activitate antibullying la Liceului Tehnologic Ianca. Exprimare artistică cu mesaje antiviolență, pe tricouri albe

* polițiștii au derulat activități dedicate elevilor Liceului Tehnologic ”Nicolae Oncescu” Ianca, în cadrul Proiectului educațional ”Ripostează doar în șah, exprimă-te necondiționat în artă! Fii inteligent și creativ, nu violent!” * activitățile au fost organizate sub forma unor ateliere artistice, iar exprimarea artistică nonformală s-a realizat pe tricouri albe, achiziționate și personalizate cu sprijinul Primăriei Orașului Ianca

 

 

 

Mesaje antibullying la Liceului Tehnologic Ianca, cu exprimare artistică pe tricouri albe.

Această săptămână a debutat cu activitățile polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila dedicate elevilor Liceului Tehnologic ”Nicolae Oncescu” Ianca, în cadrul Proiectului educațional ”Ripostează doar în șah, exprimă-te necondiționat în artă! Fii inteligent și creativ, nu violent!”, implementat în parteneriat cu Primăria Orașului Ianca. Activitățile au fost organizate sub forma unor ateliere artistice, iar exprimarea artistică nonformală s-a realizat pe tricouri albe, achiziționate și personalizate cu sprijinul Primăriei Orașului Ianca. ”De la elevii claselor primare până la cei de liceu ai acestei unități de învățământ, putem învăța că modalitățile de exprimare antibullying sunt nenumărate, de la fluturi, baloane și inimi la cuvinte, expresii, zicale și sloganuri. Toate aceste elemente au fost îmbinate armonios pe sute de tricouri, care vor fi purtate de elevii creatori, cadre didactice și participanți, în cadrul evenimentului organizat în data de 29 martie la Liceul Tehnologic ”Nicolae Oncescu” Ianca, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Brăila și Primăria Orașului Ianca. Proiectul se înscrie în seria demersurilor instituționale realizate în baza Planului Teritorial Comun de Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar în anul școlar 2022-2023, coordonat la nivelul Instituției Prefectului – Județul Brăila”, se arată în comunicatul transmis de la IPJ Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro