Mergi la conţinutul principal

Activități. Exerciții cu câinele de poliție ”Gipsy” și prezentarea aparatelor din dotarea poliției

reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au fost prezenți la Ziua Porților Deschise a Prefecturii Brăila, unde s-au prezentat dotările Poliției Brăila și exerciții ale câinelui polițist ”Gipsy”, pe platoul din Piața Independenței

 

Dotarea Poliției Brăila și exerciții ale câinelui polițist ”Gipsy”, prezentate pe platoul din Piața Independenței. Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a fost prezent la Ziua Porților Deschise a Prefecturii Brăila.

La data de 30 martie, în intervalul orar 10:00-14:00, polițiștii brăileni au sprijinit evenimentul public organizat de Instituția Prefectului - Județul Brăila și au desfășurat mai multe activități. ”Evenimentul organizat a atras sute de vizitatori de toate vârstele care au avut ocazia să vadă dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila dar și exerciții demonstrative ale câinelui de serviciu «Gipsy» care a fost vedeta iubitorilor de animale. Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat activități preventive cu laboratorul mobil de educație rutieră și au prezentat modul de funcționare al aparatelor din dotarea poliției rutiere”, au transmis polițiștii brăileni.
Polițiștii au fost înconjurați de copii, veseli și curioși, părinți dar și cetățeni dornici de fi prezenți la acest eveniment.
Biroul Siguranța Școlară și Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității le-au oferit celor prezenți ocazia de a exersa comportamentul corect în trafic, au primit informații despre comportamentul adecvat la școală - antibullying și antiviolență. Liceenii și adulții au putut participa la experimente menite să îi conștientizeze cu privire la efectele consumului de alcool și substanțe psihoactive, atât în viata de zi cu zi cât și la volan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro