Mergi la conţinutul principal

Actionarii "Celhart Donaris" vor majorare de capital

Producatorul de hirtie si celuloza "Celhart Donaris" SA Braila si-a anuntat intentia de majorare a capitalului social cu 3,7 milioane de euro (11,6 milioane de lei). In plus, dupa cum a anuntat compania, se urmareste si contractarea unui imprumut de pina la doua milioane de euro de la "Piraeus Bank Romania".
Actionarii companiei au aprobat, la adunarea generala convocata la jumatatea acestei luni in 12 iulie, garantarea creditului cu activele companiei, potrivit unui comunicat "Celhart" transmis pietei Rasdaq.
Totodata, investitorii au aprobat dizolvarea si lichidarea companiei "Transformare Paper CD-MMP" din Braila, unde "Celhart Donaris" detinea 50% din capital, datorita imposibilitatii realizarii obiectului de activitate. "Celhart Donaris" nu mai produce hirtie scris tipar, aceasta fiind materia prima indispensabila functionarii firmei "Transformare Paper CD-MMP", potrivit comunicatului.
Important de mentionat este ca veniturile producatorului s-au majorat in primele trei luni ale anului cu 33%, la 9,3 milioane de lei, iar pierderile s-au redus la 1,7 milioane de lei. Afacerile "Celhart Donaris" s-au injumatatit in primul trimestru, de la 6,68 milioane de lei la 3,4 milioane de lei.
"Celhart Donaris" are la acest moment un capital social de 37,3 milioane de lei. Principalii actionari ai firmei sint "Ecopack Ghimbav", cu 84,8% din actiuni, si SIF Banat Crisana, cu o participatie de 14,2%.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu