Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ACSC Cazasu – Victoria Traian, primul derby al Cupei României, faza județeană Brăila

* meciul se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, la Cazasu

 

Sâmbătă, Cupa României – faza județeană Brăila programează etapa a doua, una în care, cap de afiș, este meciul de la Cazasu dintre ACSC Cazasu – Victoria Traian. Sunt două dintre echipele cu cele mai mari șanse la câștigarea competiției.

Echipa din Cazasu a jucat deja o partidă, câștigată la pas, 5-0, în deplasarea de la Voința Plopu și se poate spune că și-a făcut “încălzirea” pentru primul derby al acestei competiții. Cu toate că și-a definitivat lotul destul de târziu, conform tradiției ultimilor ani, Victoria Traian a fost și rămâne o echipă valoroasă a Ligii a IV-a, iar acum are șansa de a debuta cu un rezultat bun în Cupă.

Derby-ul etapei a doua a Cupei României – faza județeană Brăila se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, pe cochetul stadion din localitatea Cazasu.

În cealaltă serie, pe stadionul cu cea mai bună suprafață de joc din județul Brăila, la Însurăței, o altă formație cu mare tradiție din fotbalul județean brăilean, Viitorul Însurăței, grupare fotbalistică cu multe prezențe în Liga a III-a, o va întâlni, de la ora 11.00, pe Viitorul Cireșu,  multiplă campioană județeană a Ligii a V-a. Runda precedentă, Viitorul Însurăței a pierdut cu 3-1 la Vișani, în timp de Viitorul Cireșu, a realizat scorul etapei, 8-0, în partida de pe teren propriu, cu ACS Bordei Verde. Astfel că se anunță o partidă “incendiară” între două dintre pretendentele la câștigarea seriei.

 

Programul etapei a 2-a:

Însurăței – ora 11.00: Viitorul Însurăței – Viitorul Cireșu

Bordei Verde – ora 13.00: ACS Bordei Verde – Tricolorul Lanurile

Cazasu – ora 15.00: ACSC Cazasu – Victoria Traian

Cazasu – ora 17.30: ACS Daous Dava Brăila – Voința Plopu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii