Mergi la conţinutul principal

ACS Viitorul Însurăţei a câştigat cu 3-0 amicalul de miercuri

Miercuri, campioana Ligii a IV-a a judeţului Brăila, ACS Viitorul Însurăţei a susţinut un amical în compania echipei Conpet Cireşu, formaţie la care, Adrian Baldovin şi Ionel Ivan au dat credit mai multor juniori de perspectivă de la CF Brăila. Gazdele au început în formula: Baltag - Samuilă, Cheleş, M. Ion, Cotigă - Techiu, Baicu, Gagu, Bratosin - Banciu, Mirescu iar de la Conpet, în prima repriză au evoluat doar portarul Soare şi jucătorii de câmp, Stelian Nicoliţă, Dumitraşcu, Colilie, Cireaşă, Vârlan, M. Gheorghe, G. Gheorghe, echipa fiind completată cu juniori. Prima repriză a fost echilibrată şi s-a încheiat cu 1-0 pentru ACS Viitorul Însurăţei, unicul gol fiind marcat de Banciu (min. 20), după o centrare perfectă a lui Techiu. Repriza a doua a fost la discreţia gazdelor, însă la formaţia vizitatoare au evoluat, conform declaraţiei antrenorului Adrian Baldovin, doar juniori şi anume: Puchianu (Ciupercă) - Pitu, Radu, Zaharia, Minea - Gavrilă, Leonte, Gomolea, Vasile - Dincă, Lazăr. La câteva minute după ce a fost introdus în teren, Gheorghiţă a reuşit să înscrie cel de-al doilea gol al gazdelor iar scorul final, 3-0 pentru ACS Viitorul Însurăţei, a fost stabilit de Viorel Banciu, după o cursă personală la capătul căreia l-a driblat şi pe portarul Ciupercă.
În repriza a doua la gazde au mai evoluat Gheorghiţă, Mândroasa, V. Ion şi Ababei.
"A fost un test reuşit din punctul nostru de vedere, echipa a jucat bine, am ajuns repede la poarta adversă, ne-am apărat cu precizie. Sper să mai putem susţine o partidă amicală până la meciul de baraj", a declarat Paul Alexandru, vicepreşedintele echipei ACS Viitorul Însurăţei.
"Am dat curs invitaţiei făcute de jucătorii din Însurăţei iar cu acest prilej am testat mai mulţi juniori care ar putea să facă pasul, în această vară, la Conpet Cireşu", a precizat Adrian Baldovin.

CF Brăila joacă astăzi un amical cu Metalosport Galaţi

Ceilalţi jucători de la Conpet Cireşu şi fotbaliştii gălăţeni şi brăileni de la CF Brăila s-au antrenat miercuri dimineaţă pe Municipal sub conamda lui Alin Pânzaru. Astăzi, de la ora 18.00 CF Brăila va susţine un test de verificare pe stadionul Municipal în compania campioanei Ligii a IV-a a judeţului Galaţi, Metalosport.
"Pregătim deja viitorul sezon. Pânzaru le-a dat vacanţă fotbaliştilor din alte oraşe şi i-a păstrat la antrenamente doar pe brăileni şi pe gălăţeni, dar şi o serie de jucători de la Conpet care ar putea evolua din vară la echipa fanion a Brăilei. Ideea noastră este aceea de a alege ce avem bun pe plan local şi apoi să ne gândim la eventuale transferuri", a declarat Valentin Avramescu, preşedintele CF Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro