Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In acest week-end se stabilesc ierarhiile sezonului indoor la juniori I

Atletii braileni sustin citeva importante examene la acest final de saptamina. Juniorii I ai CSM-ului participa la finala Campionatului National de la Bucuresti si bineinteles ca vizeaza nu numai podiumul, ci chiar locul intii.
Gruparea braileana va fi reprezentata de Ana Maria Ionita, aflata la primul ei concurs dupa operatia de la genunchi pe care a trebuit sa o suporte anul trecut.
Sportiva pregatita de antrenoarea Irina Roata este componenta a lotului olimpic de juniori si tripla medaliata in 2005 la nationalele de juniori II si juniori I. Sportiva a fost medaliata cu aur la Balcaniada de juniori II, dar a obtinut si alte doua rezultate bune, un loc sapte la Campionatele Mondiale rezervate aceleiasi categorii de virsta si un loc sase la europenele de juniori I.
Un alt sportiv pregatit de aceeasi antrenoare, Eduard Gheorghiu, de asemenea component al lotului olimpic, va incerca sa se angreneze in lupta pentru medalii. Sportivul CSM-ului s-a aflat si in sezonul trecut pe podium, la juniori II si I, si a avut o evolutie buna la Festivalul Olimpic al tineretului, din Italia.
Cel de-al treilea sportiv care va reprezenta CSM-ul la aceasta competitie este Alexandru Chiricuta, recent medaliat cu bronz la tineret, sportiv pregatit de antrenoarea Mia Dimian.
"Chiricuta a fost surpriza placuta a nationalelor de seniori si tineret pentru ca el este abia in primul an de juniori I, la fel cum de altfel sint si ceilalti doi sportivi ai nostri care vor concura in acest week end la Bucuresti si in care ne punem mari sperante la medalii", a declarat directoarea Tinca Amza.
Vor mai fi prezenti la competitie si sportivi cu dubla legitimare LPS-CSM, dintre care cei mai reprezentativi sint Ionut Visan si Alin Stavar.
In aceeasi perioada, la Bucuresti, se desfasoara si Campionatul National de aruncari lungi pentru tineret, juniori I si II, la care atletismul brailean va fi reprezentat de Ramona Anghelas, sportiva ce va fi insotita de profesorul Nicu Roata.

Copiii participa la etapa de zona de la Bacau

Astazi la Bacau se deruleaza etapa semifinala a Concursului National de sala pentru copii 1, competitie la care micutii atleti vor incerca sa-si realizeze baremurile de participare la etapa finala.
Concursul va consta in trei probe si apoi se vor intocmi clasamentele generale in urma carora vor fi nominalizati sportivii care vor accede in faza finala.
La aceasta competitie CSM-ul va fi reprezentat de cinci sportivi, Oana Menu, Nicoleta Asmarandei, Alexandru Petcu, Alexandru Popa si Petru Grozea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii