Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidente de munca minore la "Aker Braila" si "Braiconf"

In cursul acestei saptamini, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM)
Braila a fost informat cu privire la inregistrarea a 2 accidente
petrecute la locul de munca, din fericire cu efecte minore. Primul
eveniment a avut loc la SC "Braiconf" SA, in data de 13 martie, in jurul orei 5.30, cind Petrica Chintoiu a fost accidentata de un autoturism in timp ce se deplasa spre serviciu.
In data de 15 martie, in jurul orei 10.00, s-a petrecut cel de-al doilea accident pe platforma santierului naval brailean. Victima Stan Lupu, in virsta de 54 ani, angajat in sectia lacatuserie a Fabricii de Armare, a suferit multiple fracturi la antebratul si degetele miinii stingi. Salariatul lucra la o masina de gaurit si si-a prins manusa de burghiul masinii fiindu-i strivita mina. Evenimentul este al saptelea accident de munca de la inceputul anului, inregistrat la "Aker Braila". Asa cum a explicat inspectorul sef adjunct pe probleme de Sanatate si Securitate in Munca (SSM) al ITM Braila, Alexandru Munteanu, cele doua accidente sint in cercetarea comisiilor constituite la nivelul unitatilor sub supravegherea ITM.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii