Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidente de munca la "Telbra Com" si "Aker Braila"

In cursul saptaminii trecute, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM)
Braila a fost informat despre producerea a trei accidente la locul
de munca. Comunicarile privind producerea acestor incidente au fost transmise inspectoratului in data de 4 aprilie, victime fiind un salariat al "Aker Braila", unul al SC "Telbra Com" SRL, iar al treilea, un angajat al Spitalului "Sf. Pantelimon", toti suferind leziuni minore. Primul incident a avut loc pe platforma santierului naval brailean in jurul orei 9.45: Gica Mitescu, 52 ani, sudor, efectua operatiunea de incarcare table cu ajutorul unei macarale cind si-a prins policele miinii stingi intre doua table, suferind o fractura. Al doilea accident s-a petrecut la SC "Telbra Com" SRL, victima fiind Gheorghe Manda, 40 ani, muncitor necalificat. Acesta lucra la statia de mixturi asfaltice a unitatii, cind a fost stropit cu bitum fierbinte din cauza ca o garnitura a instalatiei a cedat.
Dupa cum au explicat inspectorii de munca braileni, cel de-al treilea accident, desi a fost comunicat in data de 4 aprilie, s-a petrecut in data de 1 aprilie la Spitalul Sf. Pantelimon: Cojocaru Radita, in virsta de 49 de ani, la venirea in schimb, in drum spre vestiar, a alunecat pe o suprafata umeda in incinta bucatariei spitalului, s-a dezechilibrat si a cazut suferind o fractura de col femural.
"Toate cele 3 cazuri s-au soldat cu incapacitate temporara in munca a victimelor si sint in cercetarea comisiilor interne ale societatilor angajatoare, sub supravegherea ITM Braila", a precizat
inspectorul sef adjunct pe probleme de Sanatate si Securitate in
Munca (SSM) al ITM Braila, Alexandru Munteanu.
Important de mentionat este ca accidentul comunicat de SC "Aker Braila" SA este al 9-lea incident inregistrat de la inceputul acestui an.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii