Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidentati de un sofer beat si fara permis

Politistii de la Circulatie l-au capturat, duminica noapte, intr-un bloc din Colonia de la km 10, pe un individ care, fara a avea "carnet", a gonit cu un "Opel" pe Calea Calarasilor, a intrat in plin intr-o alta masina, apoi a fugit de la locul faptei.
"In jurul orei 22.00, la dispeceratul Serviciului Politiei Rutiere a fost sesizat faptul ca pe Calea Calarasilor, in dreptul imobilului nr. 350, s-a produs un eveniment. Lucratorii deplasati la locul respectiv au stabilit ca Emil B., 36 ani, cu antecedente penale, originar din Vrancea si stabilit fara forme legale in Braila, a circulat pe Calea Calarasilor cu autoturismul "Opel" nr. BR-01-VHW, proprietatea altei persoane, desi nu poseda permis de conducere. In dreptul imobilului amintit, Emil B. a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a tamponat frontal autoturismul "Ford" nr. GL-64-MMM, ranind usor doua persoane aflate in acesta", ne-a relatat comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Circulatie.
Dupa ce s-a infipt in "Ford"-ul ce rula regulamentar, Emil B. si-a lasat balta masina si a luat-o la sanatoasa spre combinat. In jurul orei 1.00, dupa verificari minutioase, politistii de la Circulatie au reusit sa-l prinda pe fugar, intr-un apartament din Colonia de pe Platforma Chimica Chiscani. Emil B. a fost surprins de oamenii legii in timp ce se trata cu alcool, pentru a-si reveni din soc, in urma examinarii cu aparatul etilotest stabilindu-i-se o alcoolemie de 0,35 la mie in aerul expirat. Individul a fost escortat la spital si i s-au recoltat probe de singe, apoi la sediul Politiei Rutiere, unde i s-a intocmit dosar penal, pentru conducerea unui vehicul fara permis, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii